Directorul primului turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, Craig Tiley, a afirmat, miercuri, că se intenţionează ca ediţia din 2021 să se dispute fără spectatori veniţi din străinătate, având în vedere pandemia de coronavirus. "În cel mai rău scenariu, nu va avea loc Openul Australiei. Dar, în cel mai bun caz, turneul se va disputa cu jucători ce pot veni aici ţinând cont de măsurile de carantină şi cu prezenţa doar a fanilor din Australia", a spus Tiley.
Totuși, ediţia de anul viitor a Openului australian ar putea fi anulată din cauza pandemiei de coronavirus. Sezonul de tenis a fost oprit la începutul lunii martie, din cauza răspândirii virusului, care a infectat peste 3,68 milioane de oameni în întreaga lume. Primul turneu care a fost anulat este Indian Wells. Organizatorii Roland Garros au fost nevoiţi să amâne cea mai importantă competiţie pe zgură a anului din mai până în septembrie, în timp ce turneul pe iarbă de la Wimbledon a fost anulat. Soarta celui de-al patrulea turneu major al anului, US Open, programat în această toamnă la New York, urmează să fie decisă luna viitoare.

Australian Open, în pericol din cauza pandemiei de coronavirus

Australian Open
"Nu va fi un nou Big-3!" Mats Wilander, despre cine va domina tenisul masculin în următorii ani
ACUM 6 MINUTE
Craig Tiley, directorul executiv al Tennis Australia, a declarat că ediţia de anul viitor a turneului Australian Open (AO) nu va fi ferită de impactul pandemic. "În cel mai rău scenariu, nu vom avea AO", a declarat Tiley pentru Associated Press Australia. "Cel mai bun scenariu al nostru în acest moment este să avem AO cu jucători pe care care să îi putem aduce aici cu tehnici de carantină şi doar cu fani australieni", a adăugat oficialul.
Australia a înregistrat mai puţin de 7.000 de cazuri confirmate de infectare cu COVID-19, iar în prezent sunt bolnave sub 1.000 de persoane, în timp ce 96 de oameni au murit din cauza virusului. În acest an, Australian Open a fost câştigat la masculin de Novak Djokovic, iar la feminin de Sofia Kenin.
https://i.eurosport.com/2020/05/06/2815161.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Granollers/Zeballos - Andujar/Martinez - Australian Open
ACUM 11 MINUTE
Australian Open
Murray/Soares - Bolelli/Fognini - Australian Open
ACUM 20 MINUTE