Simona Halep, a doua jucătoare a lumii, a fost eliminată în sferturile de finală de la Australian Open 2021 de către Serena Williams. Jucătoarea din Statele Unite s-a impus în minimum de seturi, scor 6-3, 6-3, și a avansat în semifinalele turneului de la Melbourne, acolo unde o va întâlni pe Naomi Osaka, în cea mai așteptată semifinală de pe tabloul feminin.
https://i.eurosport.com/2021/02/09/2989473.jpg
Simo a suferit la toate capitolele fiind dominată atât la lovituri direct câștigătoare, cât și la numărul de erori neforțate. Americanca s-a impus în forță, Halep nereușind să își facă jocul tactic pregătit împotriva adversarei sale, fiind deseori împinsă mult în spatele liniei de fund. Dincolo de joc, Halep a suferit enorm din punct de vedere mental, fiind în puține momente conectată cu adevărat la joc.
Tenis
Simona Halep, nevinovată în ochii unui cunoscut tenismen: "Ar fi făcut asta dacă ar fi vrut!"
IERI LA 15:38

Australian Open 2021 | Ilie Năstase știe de ce a pierdut Simona Halep meciul cu Serena Williams

Simo a lăsat ca greșelile să o marcheze și a intrat într-o zonă ce părea istorie. S-a consumat foarte mult pentru ratări și nu și-a putut pune în aplicare planul. La conferința de presă, a recunoscut că a avut o atitudine nepotrivită și a promis că va lucra în acest sens, pentru a o schimba și a recăpăta serenitatea în joc. Ilie Năstase a dezvăluit care a fost momentul determinant din meci.
"Meciul a fost mult mai strâns decât o arată scorul. S-a jucat totul în setul doi, la mingea aia de 4-1. Dacă o ducea în setul trei, cred că reușea să câștige fizic meciul", a spus Ilie Năstase într-o intervenție la ProX. "Greșeala a fost la primul serviciu, care nu prea i-a intrat, iar Serena a forțat pe serviciul doi", a adăugat fostul mare tenismen român.
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.
Tenis
Un sponsor important al Simonei Halep, mesaj special de Ziua Națională! Ce i-a transmis româncei
IERI LA 13:53
Tenis
Simona Halep a fost în mod oficial exclusă de la turneul din Africa! Anunțul organizatorilor
30/11/2022 LA 17:02