Semifinala dintre Naomi Osaka și Serena Williams este de departe cel mai așteptat meci al zilei a 11-a. A treia jucătoare a lumii își va întâlni joi la Melbourne idolul, pe Serena Williams, de șapte ori câștigătoare la Australian Open. Cele două se duelează pentru un loc în finala competiției. Japoneza conduce bilanțul întâlnirilor directe, 2-1, iar pentru Serena va fi o reală provocare să treacă de sportiva în fața căreia pierdea finala din 2018 de la US Open.
https://i.eurosport.com/2021/02/09/2989473.jpg
Dacă Osaka a trecut de Anastasia Pavlyuchenkova, Caroline Garcia, Ons Jabeur, Garbine Muguruza și Su-Wei Hsieh în drumul ei spre semifinală, cedând un singur set, Serena Williams le-a învins pe Laura Siegemund, Nina Stojanovic, Anastasia Potapova, Aryna Sabalenka și Simona Halep, cedând de asemena un singur set, în partida cu Sabalenka. Semifinala dintre cele două este programată joi la Melbourne, de la ora 5.00, ora României.
Tenis
Iga Swiatek, depășită doar de Serena Williams într-un top select! Armele secrete ale polonezei
04/11/2022 LA 12:43
https://i.eurosport.com/2021/02/17/2997084.png

Australian Open 2021 | Mats Wilander a analizat super-duelul Naomi Osaka - Serena Williams

Mats Wilander a analizat super-duelul din semifinale și a oferit un verdict clar: Serena Williams va simți presiunea, iar Naomi Osaka știe că este jucătoarea mai bună: "Cred că Naomi Osaka servește destul de bine și poate obține multe puncte cu ușurință. Serena Williams va simți presiunea.
Osaka lovește mingea cu mai multă putere atunci când se apropie de fileu, o va forța pe Serena să se apere, exact așa cum a procedat în finala US Open, un meci care va rămâne în istoria tenisului feminine. Osaka este jucătoarea mai bună și cred că și ea realizează asta. Serena, pe de altă parte, va trebui să joace cel mai bun tenis al ei ca să aibă o șansă cu Osaka", a transmis Mats Wilander la Eurosport.
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.
Tenis
Simona Halep, ironizată de soțul Serenei Williams în scandalul de dopaj! Cum a râs de româncă
21/10/2022 LA 18:25
Tenis
Serena Williams, despre motivele pentru care a decis să se retragă: "Trebuia doar să mă opresc"
28/09/2022 LA 11:02