Ajuns pe locul 47 ATP, Nick Kyrgios a avut azi, în prima zi de concurs de la Australian Open 2021, un nou derapaj în propriul stil. Momentul care s-a viralizat rapid a avut loc în timpul meciului cu Frederico Ferreira-Silva (25 de ani), din turul inaugural. După un început de meci slab, bad-boy-ul din circuitul masculin de tenis a avut un dialog cum numai el putea să aibăcu un membru al staff-ului său.
https://i.eurosport.com/2021/01/25/2978604.jpg
Din cauza faptului că Frederico Ferreira (184 ATP) obținuse break-ul în debutul partidei, Kyrgios a început să vocifereze, după care a avut o reacție explozivă la adresa unui membru din echipa sa: "Spune-i iubitei tale să iasă din loja mea!", a fost reacția uimitoare a tenismenului australia, care a primit ieri în sfârșit replica de la Novak Djokovic, tenismen pe care l-a atacat în repetate rânduri.
Tenis
Nick Kyrgios s-au autoproclamat "cel mai bun antrenor" al anului 2022! Argumentele australianului
01/12/2022 LA 12:13

Australian Open 2021 | Nick Kyrgios, un nou derapaj, pe teren la Melbourne

Australian Open 2021 | Nick Kyrgios, din nou în centrul unei controverse

Nu este evident cui i s-a adresat australianului, însă răbufnirea de moment l-a ajutat pe Kyrgios să se elibereze de presiune și să joace în stilul caracteristic, câștigând în minimum de seturi duelul cu portughezul Ferreira, scor 6-4, 6-4, 6-4, după exact două ore de joc. Acum, Kyrgios se pregătește de duelul din turul al doilea la primul turneu de Grand Slam al anului, cu francezul Ugo Humbert, ocupant al locului 32 ATP.
Imediat după meci, la conferința de presă, Kyrgios l-a atacat din nou pe Djokovic, dând impresia că a devenit deja o tradiție pentru el să trimită "săgeți" înspre liderul mondial din ATP: "E foarte straniu ce face, e un jucător de tenis extraordinar, dar cineva care petrece la bustul gol într-o pandemie... Nu cred că poate cineva să facă mai mult rău de-atât", a spus Kyrgios.
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.

Australian Open 2021 - Acțiunea de la Melbourne revine pe Eurosport

Tenis
Kyrgios, avertisment pentru Novak Djokovic înainte de startul noul sezon: "Vă asigur că voi câștiga"
25/11/2022 LA 18:48
Tenis
Reacția lui Nick Kyrgios după ce a fost în topul tenismenilor cu cele mai multe victorii în 2022
22/11/2022 LA 11:27