Simona Halep a avut parte de un debut de excepție de Australian Open, a doua jucătoare a lumii având nevoie de doar 59 de minute pentru a trece de Lizette Cabrera (140 WTA). Semifinalistă la ediția trecută, Simona a cedat doar trei game-uri (6-2, 6-1), iar acum privește cu încredere spre următoarea adversară: Ajla Tomljanovic (72 WTA), mai ales că sportiva noastră a părut în super-formă, fără a fi deranjată de vreo durere.
https://i.eurosport.com/2021/01/25/2978604.jpg
Simona a avut un joc foarte bun, iar primul set a fost aproape de perfecțiune, fiind câștigat în doar 27 de minute. În startul setului al doilea, Cabrera a stat mai mult în puncte, dar chiar și așa valoarea Simonei și-a spus cuvântul. Din fericire, Simona s-a putut deplasa perfect pe teren și nu a mai acuzat probleme la spate. Mai mult, atitudinea sportivei noastre este acum un motiv de mândrie pentru antrenorul ei australian, Darren Cahill.
Tenis
Simona Halep, nevinovată în ochii unui cunoscut tenismen: "Ar fi făcut asta dacă ar fi vrut!"
01/12/2022 LA 15:38

Australian Open 2021 | Simona Halep l-a impresionat pe Cahill la Melbourne

Cândva o problemă pe care și-a luat angajamentul că o va rezolva, atitudinea Simonei Halep s-a îmbunătățit în fiecare an, iar tehnicianul australian din echipa campioanei noastre se declară în sfârșit fericit cu progresul înregistrat în ultimele sezoane. Referitor la Simona Halep, Darren Cahill se declară impresionat de atitudinea ei și speră că ea va fi cea care va triumfa la Melbourne.
"Atitudinea Simonei în ultimele zile a fost grozavă. Iubește să joace în Australia și asta se vede cu ușurință. Comportamentul ei s-a schimbat cu trecerea anilor în bine", a spus Darren Cahill pentru Sky Sports. "Cred că în acest moment tenisul feminin este atât de interesant deoarece sunt multe jucătoare cu stiluri diferite și din diferite colțuri ale lumii. Există atât de multe povești grozave în tenisul feminin. Încă din prima rundă există câteva meciuri grozave și cine rămâne încrezător, rămâne în formă, rămâne sănătos și rămâne pozitiv își va oferi o mare șansă de a câștiga aici. Să sperăm că aceea va fi Simona", a adăugat antrenorul australian.
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.

Australian Open 2021 - Acțiunea de la Melbourne revine pe Eurosport

Tenis
Un sponsor important al Simonei Halep, mesaj special de Ziua Națională! Ce i-a transmis româncei
01/12/2022 LA 13:53
Tenis
Simona Halep a fost în mod oficial exclusă de la turneul din Africa! Anunțul organizatorilor
30/11/2022 LA 17:02