Simona Halep a avut parte de un debut de excepție de Australian Open, a doua jucătoare a lumii având nevoie de doar 59 de minute pentru a trece de Lizette Cabrera (140 WTA). Semifinalistă la ediția trecută, Simona a cedat doar trei game-uri (6-2, 6-1), iar acum privește cu încredere spre următoarea adversară: Ajla Tomljanovic (72 WTA), mai ales că sportiva noastră a părut în super-formă, fără a fi deranjată de vreo durere.
https://i.eurosport.com/2021/01/25/2978604.jpg
Simona a avut un joc foarte bun, iar primul set a fost aproape de perfecțiune, fiind câștigat în doar 27 de minute. În startul setului al doilea, Cabrera a stat mai mult în puncte, dar chiar și așa valoarea Simonei și-a spus cuvântul. Din fericire, Simona s-a putut deplasa perfect pe teren și nu a mai acuzat probleme la spate.
WTA Dubai
4 românce au jucat azi în turul 1 la Dubai! Bogdan, Patricia & Begu, eliminate! Cîrstea, în turul 2
ACUM 19 ORE

Australian Open 2021 | Simona Halep, lecție de fair-play după victoria clară cu Lizette Cabrera

Sportiva noastră s-a calificat astfel în turul 2, unde o va întâlni pe Ajla Tomljanovic, ocupanta locului 69 WTA. Partida va avea loc miercuri, la o oră ce nu a fost stabilită deocamdată. Simona a mai întâlnit-o pe Tomljanovic de trei ori și a câștigat de fiecare dată.
Simona a dat în repetate rânduri dovadă de fair-play, chiar și după cele mai dificile înfrângeri din carieră. Victoria Simonei în fața australiencei Lizette Cabrera nu a fost rezultaltul pe care cei mai mulți dintre spectatori îl doreau, însă fanii din tribune au apreciat gestul discret de după meci al Simonei Halep. În timp ce părăsea terenul, Lizette Cabrera a primit și aplauzele campioanei noastre, moment care a devenit viral mai apoi.
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.
Tenis
Simona Halep, în topul celor mai titrate tenismene aflate în activitate! Locul ocupat de Simo
IERI LA 06:43
Tenis
De ce s-a retras Simona Halep (și) de la turneul organizat la Dubai. Motivul invocat de Simo
04/03/2021 LA 14:47