Simona Halep a avut parte de un debut de excepție de Australian Open, a doua jucătoare a lumii având nevoie de doar 59 de minute pentru a trece de Lizette Cabrera (140 WTA). Semifinalistă la ediția trecută, Simona a cedat doar trei game-uri (6-2, 6-1), iar acum privește cu încredere spre următoarea adversară: Ajla Tomljanovic (72 WTA), mai ales că sportiva noastră a părut în super-formă, fără a fi deranjată de vreo durere.
https://i.eurosport.com/2021/01/25/2978604.jpg
Simona a avut un joc foarte bun, iar primul set a fost aproape de perfecțiune, fiind câștigat în doar 27 de minute. În startul setului al doilea, Cabrera a stat mai mult în puncte, dar chiar și așa valoarea Simonei și-a spus cuvântul. Din fericire, Simona s-a putut deplasa perfect pe teren și nu a mai acuzat probleme la spate.
Tenis
Simona Halep, nevinovată în ochii unui cunoscut tenismen: "Ar fi făcut asta dacă ar fi vrut!"
IERI LA 15:38

Australian Open 2021 | Simona Halep, lecție de fair-play după victoria clară cu Lizette Cabrera

Sportiva noastră s-a calificat astfel în turul 2, unde o va întâlni pe Ajla Tomljanovic, ocupanta locului 69 WTA. Partida va avea loc miercuri, la o oră ce nu a fost stabilită deocamdată. Simona a mai întâlnit-o pe Tomljanovic de trei ori și a câștigat de fiecare dată.
Simona a dat în repetate rânduri dovadă de fair-play, chiar și după cele mai dificile înfrângeri din carieră. Victoria Simonei în fața australiencei Lizette Cabrera nu a fost rezultaltul pe care cei mai mulți dintre spectatori îl doreau, însă fanii din tribune au apreciat gestul discret de după meci al Simonei Halep. În timp ce părăsea terenul, Lizette Cabrera a primit și aplauzele campioanei noastre, moment care a devenit viral mai apoi.
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.
Tenis
Un sponsor important al Simonei Halep, mesaj special de Ziua Națională! Ce i-a transmis româncei
IERI LA 13:53
Tenis
Simona Halep a fost în mod oficial exclusă de la turneul din Africa! Anunțul organizatorilor
30/11/2022 LA 17:02