Simona Halep s-a calificat în al treilea tur Australian Open după ce a eliminat-o pe australianca Ajla Tomljanovic, favorita numărul 32, într-un adevărat thriller la turneul de la Antipozi.Marea noastră campioană s-a impus cu 6-4, 4-6, 7-5, după aproape trei ore de joc. Simona a început bine meciul, a condus cu 2-0, dar a urmat apoi o cădere, ceea ce a îmbunătățit nivelul de încredere al australiencei.
https://i.eurosport.com/2021/02/09/2989473.jpg
Ajla a pus stăpânire pe joc și a câștigat astfel primul set cu 6-4. Apoi, Simona a dat semne de revenire în setul secund, a fost ceva mai agresivă și mai precisă. Au fost multe break-uri, dar Simona a trimis meciul în decisiv. În setul decisiv, Simona a fost condusă cu 5-2, dar a revenit fanatastic și a obținut astfel o victorie minunată. Pentru Simona Halep urmează un meci cu rusoaica Veronika Kudermetova. Aceasta are 23 de ani și traversează cel mai bun moment al carierei.
Tenis
Simona Halep, nevinovată în ochii unui cunoscut tenismen: "Ar fi făcut asta dacă ar fi vrut!"
IERI LA 15:38

Australian Open 2021 | Simona Halep, prima reacție după thriller-ul din turul doi cu Tomljanovic

"Mă așteptam să joace așa, știu că este foarte puternică, dar azi a fost mult mai greu azi. E bine că pot să zâmbesc acum. Nu am fost atât de pozitivă, nu am vorbit despre scor, eram supărată pe faptul că greșeam, dar m-am concentrat când a contat. Mi-am dorit foarte mult să câștig" - Simona Halep
Despre meciul cu viitoarea adversară, Kudermetova: "Nu cred că am jucat împotriva ei, o să o urmăresc puțin, așa procedez mereu. Dacă sunt 100% cu siguranță voi da totul".
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.

Australian Open 2021 - Acțiunea de la Melbourne revine pe Eurosport

Tenis
Un sponsor important al Simonei Halep, mesaj special de Ziua Națională! Ce i-a transmis româncei
IERI LA 13:53
Tenis
Simona Halep a fost în mod oficial exclusă de la turneul din Africa! Anunțul organizatorilor
30/11/2022 LA 17:02