Situația de la Melbourne părea ținută sub control din punct de vedere al pandemiei, însă miercuri a venit o veste pe care organizatorii au primit-o cu mare dificultate și au fost nevoiți să anuleze toate meciurile de joi. Azi însă, organizatorii au putut să ofere fanilor tenisului o veste excelentă. Toate testele efectuate joi la Melbourne au ieșit negative, ceea ce înseamnă că nimeni nu trebuie să mai petreacă timp în izolare.

Tenis
Simona Halep, prima reacție după ce a fost depășită în clasamentul WTA de Naomi Osaka
ACUM 2 ORE

Nu mai puțin de 507 teste au fost efectuate în ultimele 24 de ore, iar rezultatele sunt îmbucurătoare, spre bucuria fanilor de pretutindeni, care așteaptă cu nerăbdare acțiunea primului turneu de Grand slam al anului, care va fi transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.

Acțiunea de la Australian Open, nemodificată! Toate testele, NEGATIVE!

Premierul statului Victoria anunțase miercuri că aproape 600 de jucători și oficiali ai primului turneu de Grand Slam sunt nevoiți să intre în izolare, după ce un angajat al hotelului Grant Hyatt din Melbourne, unde participanții la Australian Open au stat în carantină, are COVID-19. Organizatorii de la Australian Open au anunțat că ziua de joi de la Melbourne este anulată pentru a putea fi făcută testarea tuturor celor care au fost considerați contacți cazuali.

După ce au petrecut cele două săptămâni obligatorii în carantină, jucătorii au crezut că au scăpat de pericolul unor infectări în masă, însă organizatorii au fost nevoiți să facă din nou testare la scară largă pentru a determina dacă jucătorii s-au infectat după un posibil contact cu angajatul descoperit pozitiv. Din fericire, acest lucru nu s-a întâmplat, iar organizatorii au confirmat vestea mult așteptată printr-un comunicat scurt.

O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.

Australian Open 2021 - Acțiunea de la Melbourne revine pe Eurosport

Tenis
Simona Halep, cu gândul la sezonul de zgură! La ce turneu a confirmat Simo prezența
ACUM 4 ORE
Tenis
Antrenorul lui Roger Federer a făcut marele anunț despre revenirea pe teren a elvețianului
ACUM 4 ORE