Sorana Cîrstea s-a calificat în turul al doilea la Australian Open după ce a trecut de favorita numărul 20, Petra Kvitova, cu scorul de 6-2, 6-2, la capătul unui meci care a durat o oră și 11 minute de joc. Aceasta este cea de-a 4-a victorie a româncei în fața finalistei din 2019, Petra Kvitova.
La fel ca anul trecut, Sorana Cîrstea a profitat de fiecare fisură din jocul Petrei Kvitova, pe care a reușit s-o scoată din ritm încă de la început. Acum, sportiva noastră se va duela pentru un loc în turul al treilea la Melbourne cu învingătoarea meciului Doi - Kucova.
Tenis
Simona Halep a revenit în Top 20 înainte de Roland Garros 2022! Cum arată ierarhia mondială
IERI LA 09:51

Sorana Cîrstea e în turul 2 la Australian Open 2022, după victoria cu Petra Kvitova

De 8 ori se întâlniseră până acum Sorana Cîrstea cu Petra Kvitova în circuitul feminin de tenis. Cehoaica avea 5 victorii, iar Sorana 3. În această dimineață, Sorana a obținut un succes foarte important și s-a apropiat la doar un meci câștigat de a egala recordul întâlnirilor directe cu Petra Kvitova.
La Australian Open, Gabriela Ruse și Jaqueline Cristian s-au calificat deja în turul al doilea încă de luni, în timp ce Irina Bara, intrată pe tablou ca lucky loser după retragerea tunisiencei Ons Jabeur, a fost eliminată. Azi urmează să joace și Simona Halep în primul tur, cu poloneza Magdalena Frech, în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Australian Open 2022 se vede în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player (17-30 ianuarie).
Internazionali BNL d'Italia
Sorana Cîrstea, înfrângere în primul tur de la Roma în fața lui Ons Jabeur
10/05/2022 LA 18:24
TEB BNP Paribas Tennis Championship Istanbul
Sorana Cîrstea eliminată în semifinalele turneului de la Istanbul!
23/04/2022 LA 16:31