Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Milos Raonic, OUT de la Australian Open din cauza unei accidentări! Anunțul oficial

Bianca Dumitru

Publicat 25/12/2021 la 20:37 GMT+2

Tenismanul canadian Milos Raonic, fost număr 3 în ierarhia mondială, nu va juca la Australian Open deoarece nu s-a refăcut după o accidentare la călcâi, au anunțat sâmbătă organizatorii turneului.

Milos Raonic muss verletzungsbedingt Wimbledon absagen

Credit imagine: SID

Raonic s-a accidentat la coapsă în luna martie și a lipsit trei luni din circuit, dar sezonul s-a încheiat pentru el din cauza unei accidentări la călcâi, după eliminarea din primul tur la Atlanta Open în luna iulie.
"Milos Raonic s-a retras de la #AusOpen deoarece își continuă recuperarea după o accidentare la tendonul lui Ahile", au anunțat pe Twitter organizatorii primului turneu de Mare Șlem al anului.
Raonic, care împlinește luni 31 de ani, a fost locul 3 mondial în 2016, anul în care a fost finalist la Wimbledon și semifinalist la Melbourne Park.
Canadianul, care a coborât pe locul 70 în clasamentul ATP, este jucător care nu participă la Australian Open din cauza unei accidentări, după Roger Federer, Stan Wawrinka, Jennifer Brady, Karolina Pliskova, Karolina Muchova, Serena Williams și Bianca Andreescu. Sursa: AGERPRES.
Citește și:

Și Djokovic riscă să absenteze de la Australian Open

Novak Djokovic continuă să-și țină fanii în suspans privind participarea la Australian Open. Liderul mondial a refuzat să spună dacă s-a vaccinat sau nu, iar prezența sa la Antipozi în prima parte a lui 2022 este incertă.
"Novak nu va merge la ATP Cup la 99%. Se antrenează aici (la Belgrad), însă a decis să sară peste acest turneu", a explicat un "apropiat" al lui Djokovic pentru ediția online a ziarului Blic, citat de Agerpres.
ATP Cup, competiție pe națiuni organizată de ATP, marchează începutul noului sezon în circuitul masculin, iar Djokovic fusese inclus în echipa Serbiei. Potrivit cotidianului, jucătorul de 34 de ani este acum la Belgrad unde se ocupă de fundația sa, se antrenează și își petrece timpul cu familia.
În aceste condiții, participarea lui Djokovic la Australian Open este serios pusă în pericol. Doar jucătorii și antrenorii vaccinați vor putea călători în Australia, iar Djokovic a refuzat să spună dacă a făcut-o sau nu.
În urmă cu câteva zile, tatăl lui Nole a declarat că nu va fi o tragedie dacă liderul mondial nu-și va putea apăra titlul de la Australian Open.
"Mă întrebi ce se întâmplă dacă nu merge la Australian Open? Vom aștepta pentru Roland Garros și titlul de Grand Slam cu numărul 21. Nu e nicio tragedie. Va mai câștiga 4 sau 5 titluri majore până se retrage. Va câștiga de cel puțin 2 ori la Wimbledon și la alte turnee mari, cu siguranță", a spus Srdjan Djokovic în presa din Serbia.
Australian Open, primul Grand Slam al anului, se va desfășura în perioada 17 - 30 ianuarie 2022 și va avea acoperire totală pe canalele Eurosport și pe Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo