Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Djokovic, dialog genial cu Kyrgios după calificarea în semifinale la Australian Open! "Atunci vei câștiga un Grand Slam"

Bianca Dumitru

Publicat 23/01/2024 la 12:16 GMT+2

Novak Djokovic s-a calificat în semifinalele turneului de la Australian Open, după ce l-a învins în 4 seturi pe Taylor Fritz. După meci, sârbul a glumit cu Nick Kyrgios, cei doi discutând despre copacul din Melbourne cu care Nole are o relație specială.

Novak Djokovic "zburdă" cu Taylor Fritz și ajunge în cea de-a 11-a semifinală la Melbourne

Novak Djokovic s-a calificat, în această dimineață, în semifinalele Australian Open după o victorie în 4 seturi cu Taylor Fritz, scor 7-6 (3), 4-6, 6-2, 6-3, la capătul a 3 ore și 48 de minute de joc.
Betano - Australian Open 2024
Toată emoția de la Australian Open de pe Eurosport se joacă cu BETANO.
La finalul partidei, sârbul a oferit un nou moment demn de un show de stand up comedy în interviul acordat pe teren, de această dată lui Nick Kyrgios.
Australianul, prezent la această ediție a Grand Slam-ului de la Melbourne în calitate de comentator pentru Eurosport, l-a întrebat pe Nole despre relația specială pe care o are cu un copac din grădina botanică a orașului.
Citește și:

Djokovic, dialog genial cu Kyrgios la Australian Open

Fostul nr. 13 mondial l-a rugat pe Djokovic să-i arate despre ce copac este vorba pentru că vrea să ajungă și el să câștige trofeul la Australian Open.
"Este un copac la care mergi în grădinile botanice regale. Îmi poți arăta ce copac este? Trebuie să mă fac bine pentru că m-am săturat de tine câștigând pe acest teren", a spus Kyrgios.
Răspunsul lui Novak Djokovic a venit imediat, sârbul împărtășindu-i "secretul" succesului fostului său adversar din finala de la Wimbledon 2022.
"Îți voi arăta copacul. Nu poți spune nimănui. E un mare secret. Trebuie să-ți scoți pantofii și să te urci până la cel mai înalt punct și să stai cu capul în jos pe una dintre cele mai înalte ramuri timp de 33 de minute și 3 secunde. Atunci vei câștiga un Grand Slam", a dezvăluit, glumind, liderul ATP.
Primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, care se desfășoară în perioada 14-28 ianuarie 2024, poate fi urmărit în direct pe Eurosport și pe aplicația Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo