Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Eliminat în semifinale la Australian Open, Djokovic a fost întrebat cine câștigă Roland Garros! Răspunsul fără echivoc

Irina Aldea

Publicat 27/01/2024 la 10:39 GMT+2

Eliminat de doar câteva zeci de minute de către Jannik Sinner, Novak Djokovic a fost luat în primire de jurnaliști la Australian Open. Sârbul a fost întrebat la Melbourne cine va câștiga titlul la Roland Garros.

După 2195 de zile, Sinner întrerupe seria colosală a lui Djokovic la Melbourne. Rezumatul partidei

Novak Djokovic l-a adus în discuție pe marele său rival, Rafael Nadal, atunci când a fost întrebat despre favoriții de la Roland Garros, după înfrângerea suferită în fața lui Jannik Sinner la Australian Open 2024. Sârbul a afirmat că nu are "niciun dubiu" că "Regele zgurii" va fi întotdeauna "favoritul nr. 1" dacă va juca la Roland Garros, după ce a fost întrebat despre favoriții la câștigarea celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului.
Betano - Australian Open 2024
Toată emoția de la Australian Open de pe Eurosport se joacă cu BETANO.
Vineri, în semifinalele Australian Open, Djokovic și-a văzut încheiată seria de 33 de victorii la acest turneu, fiind învins în patru seturi de Sinner. Sârbul este campion en-titre la Roland Garros, după ce l-a învins anul trecut pe Casper Ruud în finală pentru a obține al treilea său turneu major pe zgură. De cealaltă parte, Nadal a câștigat un număr remarcabil de 14 titluri la Roland Garros, dar anul trecut a ratat Grand Slam-ul pe zgură pentru prima dată din 2004, din cauza unei accidentări.
CITEȘTE ȘI:

Eliminat în semifinale la Australian Open, Djokovic a fost întrebat cine câștigă Roland Garros

Spaniolul în vârstă de 37 de ani s-a retras înainte de Australian Open din cauza unei accidentări la mușchiul șoldului, care a apărut în timpul revenirii sale la Brisbane International la începutul anului. Spaniolul va reveni în circuit luna viitoare, după ce s-a înscris la turneul ATP 250 de la Doha, care va începe la 19 februarie, pe hard.
După prima sa înfrângere la Australian Open din 2018, Djokovic a fost întrebat cine crede că este favorit la câștigarea Roland Garros 2024 în situația actuală: "Asta e foarte departe, nu avem de unde să știm acum. Să vedem cum joacă cei din top în următoarele câteva luni, în special pe zgură. Situația e complet diferită, condițiile la fel", a explicat Nole, care a continuat și l-a adus în discuție pe Nadal:
"Unii jucători sunt probabil mai favoriți decât alții pe zgură, doar pentru că este un fel de suprafață care se potrivește unui anumit tip de jucători de tenis. Dar, bineînțeles, dacă joacă Nadal, el este întotdeauna favorit acolo, numărul 1, fără îndoială. Indiferent de faptul că nu a jucat prea mult, el este cine este la Roland Garros. Bineînțeles că Alcaraz, Sinner. Oricine care este în top. Cred că, din punct de vedere al clasamentului, poți lua primii cinci, zece jucători din lume și toți sunt favoriți la victorie. Mai durează câteva luni, așa că să vedem cum evoluează totul", a mai spus sârbul.
Primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, care se desfășoară în perioada 14-28 ianuarie 2024, poate fi urmărit în direct pe Eurosport și pe aplicația Eurosport.
picture

Australian Open 2024 se vede în direct pe Eurosport și pe aplicația Eurosport (14-28 ianuarie)

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo