Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nick Kyrgios și Carlos Alcaraz, dialog hilar la Australian Open după victoria ibericului: "De la mine te-ai inspirat?"

Andrei Nicolae

Publicat 16/01/2024 la 22:52 GMT+2

Carlos Alcaraz s-a calificat marți în turul al doilea de la Australian Open, după ce a trecut în minimum de seturi de Richard Gasquet, scor 7-6, 6-1, 6-2. După meci, Carlitos a fost intervievat de Nick Kyrgios, care a vrut să afle motivul pentru care ibericul poartă un tricou fără mâneci, subiect ce a generat o discuție plină de amuzament între cei doi.

Carlos Alcaraz, debut cu dreptul la Australian Open! Ibericul l-a învins fără emoții pe Gasquet

Carlos Alcaraz a debutat perfect la Australian Open. Ibericul a avut emoții numai în primul set în partida cu Richard Gasquet și s-a impus în final cu 7-6 (5), 6-1, 6-2, la capătul unui meci care a durat două ore și 24 de minute de joc.
Casa Pariurilor - Australian Open 2024
Acest articol vă este oferit de Casa Pariurilor
După încheierea partidei, Carlitos a mers la conferința de presă unde a primit diverse întrebări din partea jurnaliștilor, însă a mai făcut o oprire și la Nick Kyrgios, care chiar a avut ocazia să îi comenteze meciul din studio. La interviu, australianul a vrut să afle de ce murcianul a ales să poarte la acest Australian Open un tricou fără mâneci, întrebându-l în glumă dacă s-a inspirat chiar de la el.
Conversația dintre cei doi în care a intervenit și Barbara Schett într-un anumit punct a fost de-a dreptul hilară, Alcaraz glumind și el pe seama motivului pentru care a ales să poarte acest echipament la Melbourne.
  • Kyrgios: Carlos, a fost o plăcere absolută să îți comentez meciul, frate. Am însă o întrebare pentru tine. Am observat că porți un tricou fără mâneci, iar bicepsul tău arată minunat, corpul tău arată minunat. Ai vrut însă să porți tricoul fără mâneci pentru că l-am purtat și eu în ultimii ani? De la mine te-ai inspirat?
  • Alcaraz: Așa se pare.
  • Schett: Cred că bicepsul tău e mai mare.
  • Alcaraz: Nu, a trebuit să îmi sperii adversarii într-un anumit mod. Nu cu forehand-ul sau cu backhand-ul meu, știi, ci cu brațele mele. Cel puțin asta încerc. Glumesc.
  • Kyrgios: Ai arărtat bine, frate. Baftă în următoarele meciuri.
Citește și:

CARLOS ALCARAZ, AVERTISMENT PENTRU RIVALI, DUPĂ CALIFICAREA ÎN TURUL 2 LA AUSTRALIAN OPEN

Spaniolul a comentat într-o conferință de presă că este fericit după meciul din turul inaugural, din care a luat multe lucruri pozitive și a explicat ce crede că trebuie să îmbunătățească. Alcaraz nu mai jucase un meci oficial de două luni, dar s-a adaptat imediat, Gasquet punându-i probleme spaniolului doar în primul set.
"M-am simțit destul de bine, cred că am jucat un tenis bun. Am avut multe oportunități de care nu am profitat în primul set, dar asta e normal după două luni fără să concurez. Cred că astăzi a fost un pic mai dificil pentru că nu am mai concurat de mult timp. Am ieșit mulțumit de joc în general. De asemenea, Richard a jucat foarte bine și a anulat multe mingi de break cu serviciul. Cred că am gestionat bine din punct de vedere mental acele emoții pe care le ai întotdeauna în tie-break. Iau multe lucruri pozitive din acest meci", a transmis Alcaraz, care a vorbit și despre mingile de break irosite:
"Încerc să nu mă gândesc prea mult la asta, dar sunt multe astfel de ocazii de care nu am profitat. Este un lucru pe care vreau să îl îmbunătățesc. Întotdeauna mi-a fost dificil să fac break-uri. Nu se întâmplă întotdeauna, dar am nevoie de multe mingi de break pentru a face break și este ceva ce vreau să îmbunătățesc. Încerc să lucrez astfel încât să nu fiu afectat de acele opțiuni de care nu profit și să merg înainte. Dacă ne uităm la setul al doilea sau al treilea, lucrurile au mers mai bine pentru mine în acest sens".
Cel mai tânăr lider mondial din istorie a vorbit și despre aspectul fizic: "Nu am făcut nimic special în presezon. Mai mult sau mai puțin la fel ca în urmă cu un an. A trebuit să îmbunătățesc multe lucruri în afara terenului și în acest pre-sezon am făcut asta. Problemele pe care le-am avut anul trecut în această perioadă m-au ajutat să văd lucrurile pe care trebuie să le fac mai bine, cum ar fi că trebuie să muncesc, să mănânc sau să mă odihnesc mai bine pentru a fi mai bine din punct de vedere fizic în restul anului".
picture

Australian Open 2024 se vede în direct pe Eurosport și pe aplicația Eurosport (14-28 ianuarie)

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo