Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Novak Djokovic a explicat tensiunile cu loja sa, la Australian Open: "Orice voi spune e împotriva mea"

Nicu Savin

Actualizat 19/01/2024 la 13:47 GMT+2

Novak Djokovic s-a calificat fără probleme în optimile de finală de la Australian Open, învingândul pe Tomas Martin Etcheverry în 3 seturi, scor 6-3, 6-3, 7-6 (2). Chiar dacă meciul a fost la discreția sa, Nole a fost extrem de tensionat în unele momente și s-a răstit la oamenii din loja sa. La final, liderul mondial a explicat de ce se întâmplă atât de des asemenea episoade.

Djokovic nu are emoții cu Etcheverry și își bătătorește calea spre titlul #25. Rezumatul partidei

Novak Djokovic a început greo cursa către cel de-al 11-lea său titlu la Australian Open, pierzând set în primele două tururi, cu Dino Prizmic și Alexei Popyrin, dar se pare că liderul mondial și-a găsit cadența. Astăzi, Nole nu a avut nicio emoție în duelul din turul 3 cu Tomas Martin Etcheverry, pe care l-a învins în minim de seturi, scor 6-3, 6-4, 7-6 (2).
Betano - Australian Open 2024
Toată emoția de la Australian Open de pe Eurosport se joacă cu BETANO.
Sârbul a fost imperial la serviciu, necedând niciun game atunci când a pus mingea în joc. Mai mult, Djokovic nu i-a oferit nici măcar o minge de break adversarului. Singurul minus din jocul lui Nole poate fi numărul destul de mare de erori neforțate (35), dar acest aspect negativ a fost compensat prin cele 34 de lovituri direct câștigătoare.

Novak Djokovic, după ce s-a "certat" cu oamenii din loja sa la Australian Open: "Totul face parte din călătorie"

Deși a făcut cel mai bun meci al său la actuala ediție de la Australian Open, Djokovic a avut și momente în care a fost foarte nervos. Așa cum obișnuiește atunci când lucrurile nu merg așa cum vrea, sârbul s-a răstit de câteva ori către oamenii din loja sa La finalul partidei, Nole a fost întrebat de ce are mereu acele răbufniri către staff-ul său, iar liderul mondial a început să râdă, fiind conștient că își face o imagine bună în astfel de momente. Deși e convins că nu întotdeauna e bine să-și verse nervii pe apropiații săi, sârbul a dat de înțeles că totul face parte din personalitatea sa.
"Orice voi spune va fi folosit împotriva mea. Nu sunt atât de sigur dacă este o tensiune sănătoasă. Îți voi spune altfel. Uneori e sănătos.. uneori e nesănătos. Trecem împreună prin momente bune și momente rele. Totul face parte din călătorie. Sunt singur pe teren. În afara terenului, este un efort de echipă. Este bine să am o discuție când sunt aproape de ei. De multe ori nici nu vrei să înțelegeți ce ne spunem. Dar totul este distractiv când câștigăm.", a spus Djokovic la interviul acordat pe teren.
Misiunea lui Djokovic la Australian Open se îngreunează de la un tur la altul, dar sârbul a demonstrat și azi că este capabil să-și ridice nivelul exact atât cât e nevoie pentru a merge mai departe. Nole va reveni pe teren duminică, pentru duelul din sferturile de finală cu Bens Shelton sau Adrian Mannarino.
Primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, care se desfășoară în perioada 14-28 ianuarie 2024, poate fi urmărit în direct pe Eurosport și pe aplicația Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo