Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Va face Jannik Sinner legea în circuit? Un fost lider WTA, verdict clar: "Va câștiga multe alte Grand Slam-uri"

Irina Aldea

Publicat 06/02/2024 la 16:35 GMT+2

Jannik Sinner, campionul de la Australian Open, are resursele necesare pentru a câștiga multe alte titluri de Grand Slam, a afirmat fostul număr 1 WTA, Ana Ivanovic.

Rezumatul partidei Jannik Sinner - Daniil Medvedev, finala Australian Open 2024

Jannik Sinner, în vârstă de 22 de ani, a câștigat primul său trofeu major într-un mod remarcabil la Australian Open în luna ianuarie, învingându-l pe Novak Djokovic, numărul 1 mondial, în drumul spre titlu. Sinner a devenit primul tenismen (ATP) din țara sa care a cucerit un trofeu major la simplu de la Adriano Panatta, în 1976.
Jannik Sinner a fost lăudat pentru ce a realizat la Melbourne, iar Ana Ivanovic, campioana de la Roland Garros din 2008, este cel mai recent nume mare care i-a prezis italianului un viitor strălucit: "Are un stil de joc foarte bun în general. Este foarte puternic din punct de vedere mental și fizic", a declarat Ivanovic pentru Ubitennis.
CITEȘTE ȘI:

Va face Jannik Sinner legea în circuit? Ana Ivanovic, verdict clar

Ivanovic a abordat importanța echipei lui Sinner, iar o mare parte din reușitele italianului îi revin lui Darren Cahill, crede fosta sportivă din Serbia. Fostul nr. 22 ATP are un CV impresionant ca antrenor, după ce i-a ghidat pe Lleyton Hewitt, Andre Agassi și Simona Halep spre titluri majore înainte de a-l sfătui pe Sinner. Toți trei au reușit să ajungă pe primul loc în lume sub supravegherea sa și devine din ce în ce mai evident că Sinner va ajunge și el la apogeul acestui sport, posibil chiar din 2024.
"Dacă va continua să facă ceea ce face, vor mai fi multe titluri de Grand Slam pentru el. Îmi place foarte mult să îl urmăresc. Pare a fi o persoană foarte drăguță, ceea ce este foarte frumos de văzut. Cred că cel mai important acum este ca echipa să îi fie alături, dar sunt sigură că face asta. Are o echipă bună și un sistem de susținere în spatele lui, așa că se poate concentra pe obiectivele și ritmul său", a transmis Ana Ivanovic pentru aceeași sursă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo