De MARIAN URSESCU
Jannick Sinner, vedeta tenisului Italian, cel mai tânăr jucător din Top 10 mondial, a făcut o declarație care lasă loc de multe speculații. După meciul din turul 1 la Australian Open, câștigat cu 3-0 în fața portughezului Joao Sousa, Sinner a spus: ”În acest moment echipa mea e formată din Riccardo Piatti, Dalibor Sirola și Claudio Zimaglia. Apoi va mai fi o persoană pe care momentan nu vreau să o dezvălui”.
Australian Open
Motivul pentru care Nadal s-a urcat pe bicicletă după finala de la Melbourne, dezvăluit de Moya
03/02/2022 LA 13:07

A aruncat bomba! Cine ghicește acum personajul?

Sinner a început să creeze multă vâlvă în jurul său. E bărbat sau e femeie cel care se va adăuga în staff? Nimic nu a respirat. Doar presupuneri.
Printre posibilii candidați sau mai bine zis „suspecți” se numără doar nume mari, începând cu John McEnroe care s-a declarant întotdeauna un fan Sinner. ”Este cel mai bun talent pe care l-am văzut în ultimul deceniu. Are potențialul de a câștiga multe turnee de Grand Slam”, a spus fostul nr. 1 mondial.
O altă supoziție se îndreaptă spre rusoaica Maria Sharapova, și ea fost număr 1 mondial. Se știe că sunt Sinner și Maria sunt prieteni grozavi și au trait multe momente împreună, pe teren.
AUSTRALIAN OPEN LIVE-BLOG | OSAKA, BĂTUTĂ DE ANISIMOVA! NADAL, ÎN OPTIMI! REZULATELE ZILEI
Între 2019 și 2020 au împărtășit chiar sfaturile aceluiași antrenor, Riccardo Piatti. ”Familia mea italiană”, a scris ea pe rețelele de socializare, postând o poză cu antrenorul și cu Jannick în noiembrie 2021.

Pe listă se află și Stan Wawrinka

Printre personalitățile cele mai apropiate de echipa Piatti se numără Ivan Ljubicic, actualul antrenor al lui Roger Federer și manager al lui Matteo Berrettini.
Italienii de la Gazzetta delo Sport scriu că mai există și ipoteza Stan Wawrinka. ”Elvețianul, care va împlini 37 de ani în martie, trăiește cu o accidentare la picior încă de anul trecut și, deși încearcă din toate punctele de vedere să revină în circuit, se pare că eforturile lui nu reușesc să găsească feedback pozitiv”, au scris italienii.
Până când Sinner va anunța, se vor mai face tot felul de speculații. Jannick va juca la noapte pentru intrarea în turul 4, cea mai bună performanță a sa la Australian Open, cu japonezul Taro Daniel, numărul 120 ATP, cel care l-a eliminate pe britanicul Andy Murray.
Australian Open
Novak Djokovic, pregătit să rupă tăcerea: "Vă voi spune ce s-a întâmplat în Australia în curând"
03/02/2022 LA 12:18
Australian Open
Rafael Nadal se consideră "norocos" să facă parte din "The Big 3", alături de Federer și Djokovic
01/02/2022 LA 14:50