Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Australian Open 2022 | Când joacă Sorana Cîrstea (vs Kucova) și Irina Begu (vs Mertens) în turul 2 la Melbourne

Irina Aldea

Actualizat 19/01/2022 la 07:34 GMT+2

Organizatorii primului turneu de Grand Slam al anului au anunțat programul meciurilor din a patra zi de concurs. România le are în turneu pe Simona Halep, Sorana Cîrstea și Irina Begu, care se vor lupta joi pentru un loc în turul al treilea.

Begu, Cîrstea

Credit imagine: Eurosport

Primele care intră pe teren joi sunt Sorana Cîrstea și Irina Begu pentru meciurile lor din turul secund. Simona Halep va evolua ultima în turul secund, finalista din 2018 fiind programată ultima pe Rod Laver Arena, în sesiunea de seară. Halep o întâlnește mâine pe Beatriz Haddad Maia în jurul orei 12.30, ora României.
De cealaltă parte, Sorana Cîrstea o va întâlni pe Kristina Kucova, după ce în primul tur a trecut de Petra Kvitova. Sorana e programată să joace pe terenul numărul 5, al doilea meci al zilei, după încheierea partidei de dublu dintre cuplurile Parrizas-Diaz/Rus și Birrell/Kempenaers-Pocz. Meciul Soranei va începe în jurul orei 4, ora României.

Când joacă Simona Halep, Sorana Cîrstea și Irina Begu joi la Australian Open 2022

Irina Begu, care a obținut o victorie uriașă în turul inaugural cu Oceane Dodin, revenind de la 0-1 la seturi și salvând mingi de meci, se va duela joi pentru un loc în turul 3 cu Elise Mertens, favorita numărul 19. Irina Begu și Elise Mertens sunt programate să joace pe terenul numărul 8, după încheierea meciului de dublu dintre echipele Saville/Smith și Peers/Polasek, în jurul orei 4 dimineața.
Simona Halep și Beatriz Haddad Maia se întâlnesc joi, în jurul orei 12.30, ora României. Meciul lor este programat al doilea pe Rod Laver Arena în sesiunea de seară, după încheierea duelului Medvedev - Kyrgios. Dacă trece de Haddad Maia, Simona Halep o va întâlni pe învingătoarea partidei dintre Răducanu și Kovinic.
Toate meciurile de la Australian Open sunt în direct şi în exclusivitate pentru România pe aplicaţia Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo