Primele care intră pe teren joi sunt Sorana Cîrstea și Irina Begu pentru meciurile lor din turul secund. Simona Halep va evolua ultima în turul secund, finalista din 2018 fiind programată ultima pe Rod Laver Arena, în sesiunea de seară. Halep o întâlnește mâine pe Beatriz Haddad Maia în jurul orei 12.30, ora României.
De cealaltă parte, Sorana Cîrstea o va întâlni pe Kristina Kucova, după ce în primul tur a trecut de Petra Kvitova. Sorana e programată să joace pe terenul numărul 5, al doilea meci al zilei, după încheierea partidei de dublu dintre cuplurile Parrizas-Diaz/Rus și Birrell/Kempenaers-Pocz. Meciul Soranei va începe în jurul orei 4, ora României.
Roland Garros
EXCLUSIV | Simona Halep, uimită de Schunk la Roland Garros! "Era tot timpul acolo unde loveam!"
ACUM 3 ORE

Când joacă Simona Halep, Sorana Cîrstea și Irina Begu joi la Australian Open 2022

Irina Begu, care a obținut o victorie uriașă în turul inaugural cu Oceane Dodin, revenind de la 0-1 la seturi și salvând mingi de meci, se va duela joi pentru un loc în turul 3 cu Elise Mertens, favorita numărul 19. Irina Begu și Elise Mertens sunt programate să joace pe terenul numărul 8, după încheierea meciului de dublu dintre echipele Saville/Smith și Peers/Polasek, în jurul orei 4 dimineața.
Simona Halep și Beatriz Haddad Maia se întâlnesc joi, în jurul orei 12.30, ora României. Meciul lor este programat al doilea pe Rod Laver Arena în sesiunea de seară, după încheierea duelului Medvedev - Kyrgios. Dacă trece de Haddad Maia, Simona Halep o va întâlni pe învingătoarea partidei dintre Răducanu și Kovinic.
Toate meciurile de la Australian Open sunt în direct şi în exclusivitate pentru România pe aplicaţia Eurosport Player.
Roland Garros
Mesajul lui Mouratoglou după prima victorie a Simonei Halep la Roland Garros! "Un meci special"
ACUM 4 ORE
Roland Garros
Spectatori de 5 stele la meciul lui Halep din turul 1 la Roland Garros! Cine a urmărit-o pe Simona
ACUM 4 ORE