De MARIAN URSESCU
Ashleigh Barty a debutat cu o victorie convingătoare la ediția 2022 a Australian Open. Liderul mondial a învins-o în doar 54 de minute pe Lesia Tsurenko din Ucraina, 6-0, 6-1.
Suporterii de la Antipozi o așteaptă pe Ashleigh să câștige turneul. Nicio australiancă nu a mai făcut-o de la Chris O'Neil încoace. Se întâmpla în 1978. Au trecut 44 de atunci!
Australian Open
Motivul pentru care Nadal s-a urcat pe bicicletă după finala de la Melbourne, dezvăluit de Moya
03/02/2022 LA 13:07
AUSTRALIAN OPEN 2022 LIVE BLOG | JAQUELINE CRISTIAN ȘI GABRIELA RUSE, VICTORII MARI
Barty încearcă să nu resimtă presiunea. ”Nu pot face altceva decât să încerc să câștig. Dacă nu se întâmplă, nu se întâmplă. Trebuie doar să sper că toată lumea înțelege că voi da tot pe teren. Nu întotdeauna iese exact cum vrei tu. Dar dacă faci ce trebuie, faci lucrurile corect, îți oferi cele mai bune șanse”, a declarat liderul mondial.

După ce atacant de la Liverpool și-a numit cățelul?

Cel mai înfocat suporter al lui Ashley este viitorul său soț, Garry Kissick. Jucător profesionist de golf, cei doi s-a întâlnit pe terenul de golf în 2016. De atunci s-a legat și o relație. Anul trecut, în luna noiembrie, cei doi și-au anunțat logodna.
HALEP DEBUTEAZĂ LA AUSTRALIAN OPEN 2022 | SUPER-ANUNȚUL FĂCUT DE SIMO: E EXTREM DE OPTIMISTĂ
Pentru că Garry este fan împătimit al celor de la Liverpool, Ash Barty a început și ea să simpatizeze cu ”cormoranii”. Tot anul trecut a asistat și la primul meci pe Anfield. A fost un meci de Liga Campionilor contra celor de la Milan. Barty a rămas impresionată de atmosferă. Liverpool a câștigat cu 3-2.
https://i.eurosport.com/2022/01/17/3290511.png
Barty și-a numit unul din cei trei căței, un Border Collie, după atacantul nigerian al celor de la Liverpool: Origi. Chiar și așternuturile în casa lui Ash Barty poartă de ceva vreme sigla cormoranilor.
Australian Open
Novak Djokovic, pregătit să rupă tăcerea: "Vă voi spune ce s-a întâmplat în Australia în curând"
03/02/2022 LA 12:18
Australian Open
Rafael Nadal se consideră "norocos" să facă parte din "The Big 3", alături de Federer și Djokovic
01/02/2022 LA 14:50