Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dominic Thiem nu va juca la Australian Open! Când va reveni în circuit jucătorul austriac

Alex Masgras

Publicat 28/12/2021 la 11:36 GMT+2

Dominic Thiem a anunțat că nu va participa la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului 2022.

Dominic Thiem - Australian Open 2021

Credit imagine: Getty Images

Dominic Thiem a anunțat astăzi că nu va participa la Australian Open. Austriacul de 28 de ani încă se recuperează după accidentarea de la încheietură, accidentare care l-a ținut departe de terenul de tenis în a doua jumătate a anului 2021.
Acesta a postat un mesaj pe contul său de Twitter, prin care a anunțat că nu va participa la turneul care va începe pe 17 ianuarie la Melbourne. Dominic Thiem trebuia să participe și în cadrul Mubadala World Tennis Championship din Abu Dhabi.

Dominic Thiem nu va participa la Australian Open

După câteva sesiuni de antrenament, acesta a decis să revină în Austria și să își continue acolo recuperarea. La Abu Dhabi, Thiem a simțit că nu face progrese cu recuperarea, dar acum încheietura sa se simte mai bine și se antrenează normal.
"Salutare tuturor! După cum știți, m-am întors în Austria pentru a mă recupera în urma antrenamentelor dure pe care le-am avut în Dubai și după ușorul recul în pregătirea mea. Acum mă simt bine din nou, încheietura mea este în condiții optime și mă antrenez normal, cu o intensitate foarte bună.
După scurta vacanță, am analizat și decis alături de echipa mea să fac câteva schimbări în programul meu: voi începe sezonul în America de Sud, la Cordoba Open în Argentina, la finalul lunii ianuarie. Drept urmare, nu voi juca în acest an la Australian Open la Melbourne, un oraș pe care îl iubesc și unde am foarte multe amintiri grozave ale unor meciuri de neuitat, în fața unui public minunat. Îmi este dor de fanii australieni, dar voi reveni în 2023.
Dominic Thiem
Noi credem că aceasta este cea mai bună decizie pentru a putea avea o revenire bună. Pentru moment, voi rămâne în Austria pentru câteva zile și apoi voi începe antrenamentele în aer liber, pentru a mă pregăti pentru primul turneu al sezonului.
Profit de această oportunitatea pentru a vă ura un An Nou fericit și cu multă sănătate", a transmis Dominic Thiem, prin intermediul contului său de Twitter.
Cordoba Open, turneul la care va reveni Dominic Thiem în circuit este un turneu din categoria ATP 250 care se joacă pe zgură.
Australian Open se desfășoară în perioada 17-30 ianuarie 2022 și va fi transmis în exclusivitate în România de Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo