Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Emma Răducanu, despre o posibilă întâlnire cu Simona Halep la Australian Open: "Ar fi o oportunitate extraordinară"

Alex Masgras

Publicat 19/01/2022 la 12:13 GMT+2

Emma Răducanu s-a calificat în turul al doilea de la Australian Open, după ce a învins-o marți pe Sloane Stephens, scor 6-0, 2-6, 6-1.

Emma Raducanu is back in action at the Australian Open on Thursday

Credit imagine: Getty Images

Emma Răducanu continuă prestațiile bune în turneele de Grand Slam. Campioana din 2021 de la US Open a trecut în primul tur al turneului de la Australian Open de Sloane Stephens, fostă câștigătoare la US Open. Aceasta a fost prima partidă pentru Răducanu în care a evoluat împotriva unei câștigătoare de Grand Slam, dar acest lucru nu a împiedicat-o să obțină victoria.
picture

Rezumatul partidei Emma Răducanu - Sloane Stephens, câștigată de britanică în 3 seturi

În turul secund, câștigătoarea de la US Open a o va întâlni pe Danka Kovinic, iar dacă va merge mai departe, ar putea să o înfrunte pe Simona Halep în turul al treilea. Simona Halep a câștigat și ea meciul din primul tur, în fața polonezei Magdalena Frech, scor 6-4, 6-3. În turul al doilea, cea mai bună jucătoare de tenis din România o va întâlni pe Beatriz Haddad Maia (83 WTA).
picture

Australian Open 2022: Rezumatul partidei Halep - Frech

Citește și:

Simona Halep și Emma Răducanu se pot întâlni în turul 3 de la Australian Open

Întrebată la conferința de presă despre o posibilă confruntare cu Halep, Emma Răducanu a declarat că ar fi o oportunitate extraordinară, dar vrea să se concentreze pe partida din turul secund. În toamna anului 2021, Răducanu și Halep au avut ocazia să se întâlnească la Indian Wells, Transylvania Open sau Linz, fiind pe aceeași parte a tabloului.
"Evident că ar fi o oportunitate extraordinară să joc împotriva ei. Am mai fost în această poziție, oamenii m-au întrebat în două turnee diferite și nu s-a întâmplat. Vreau să mă concentrez pe ce am de făcut mâine și să fiu în cea mai bună formă posibilă", a declarat Emma Răducanu la conferința de presă.
Simona Halep va reveni mâine pe teren. Partida sa contra jucătoarei din Brazilia va avea loc joi, pe Rod Laver Arena, nu mai devreme de ora 12:30. Partida dintre Halep și Haddad Maia este programată după primul duel al sesiunii de seară de pe arena centrală dintre Daniil Medvedev și Nick Kyrgios.
Toate meciurile de la Australian Open sunt în direct şi în exclusivitate pentru România pe aplicația Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo