Nick Kyrgios s-a retras din cadrul turneului ATP 250 de la Sydney, premergător primului Grand Slam al anului, Australian Open. În cursul zilei de luni, australianul trebuia să îl întâlnească pe Fabio Fognini, în primul tur de la Sydney, dar a fost testat pozitiv cu Covid-19, chiar înainte de startul turneului.
Anunțul a fost făcut chiar de Kyrgios, pe contul său de Instagram:
Australian Open
Motivul pentru care Nadal s-a urcat pe bicicletă după finala de la Melbourne, dezvăluit de Moya
03/02/2022 LA 13:07
"Vreau să fiu deschis și transparent cu toată lumea. Motivul pentru care m-am retras de la Sydney este că am fost testat pozitiv cu Covid. Mă simt bine în acest moment, fără simptome. Vă doresc tuturor numai bine și aveți grijă de voi. Dacă totul merge bine, ne vom revedea la Australian Open", a scris Kyrgios pe Instagram.

Nick Kyrgios încă speră să fie prezent la Australian Open

Infectarea cu Covid-19 este o adevărată lovitură pentru jucătorul australian, chiar înainte de debutul primului turneu de Grand Slam al anului. Kyrgios a jucat ultima oară într-un cadru oficial în luna septembrie și era nerăbdător să revină pe terenul de tenis, chiar în țara sa natală.
Săptămâna trecută, el a fost nevoit să se retragă și din cadrul turneului Melbourne Summer Set, din cauza unor probleme de sănătate care i-au cauzat o criză de astm. În acel moment, el a fost testat negativ și nu știe dacă problemele de la Melbourne au avut legătură cu Covid-19.
Australian Open 2022 se vede în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player (17-30 ianuarie).
Australian Open
Novak Djokovic, pregătit să rupă tăcerea: "Vă voi spune ce s-a întâmplat în Australia în curând"
03/02/2022 LA 12:18
Australian Open
Rafael Nadal se consideră "norocos" să facă parte din "The Big 3", alături de Federer și Djokovic
01/02/2022 LA 14:50