Mats Wilander consideră că Nick Kyrgios devine un adevărat superstar și că merită să fie menționat alături de Roger Federer și Rafael Nadal. Australianul are parte de un turneu foarte bun, chiar dacă a fost eliminat în proba de simplu de numărul 2 mondial, Daniil Medvedev. Kyrgios a reușit să îi ia un set campionului de la US Open și a oferit publicului de pe Rod Laver Arena un adevărat spectacol în runda a doua a turneului.
Alături de Thanasis Kokkinakis, el s-a calificat în sferturile de finală ale probei de dublu, după ce au trecut astăzi de perechea Gonzalo Escobar/Ariel Behar.
"Succesul lui Kyrgios este fantastic pentru turneu. Superstarurile sunt făcute de către oamenii care se duc la meciuri, iar publicul primește ce își dorește. Când te duci să îi urmărești pe Roger Federer sau Rafael Nadal, așteptările sunt îndeplinite, chiar dacă ei pierd sau câștigă.
Australian Open
Motivul pentru care Nadal s-a urcat pe bicicletă după finala de la Melbourne, dezvăluit de Moya
03/02/2022 LA 13:07
Nick Kyrgios, trebuie să spun, când se află pe o scenă mare, îndeplinește așteptările oamenilor, așa cum o face un adevărat entertainer. Este atât de bun pentru sport. Tot ce îmi doresc este ca atunci când nu are chef de tenis, să nu participe. Dar sper ca acele zile s-au dus și se bucură de fiecare moment. Acum pare că se bucură mai mult decât în mod normal", a spus Mats Wilander despre australian.

Johanna Konta: "Kyrgios iubește să joace acasă"

Și Johanna Konta, fostul număr 1 al britanicilor, a avut aceeași părere despre Nick Kyrgios. Aceasta crede că australianul profită de fiecare moment petrecut pe teren în fața spectatorilor din Australia, iar perechea pe care o face cu Kokkinakis, cu care are o relație foarte bună de prietenie, face ca spectacolul să fie garantat pentru cei prezenți în tribune.
"Kyrgios iubește să joace acasă, poți observa acest lucru din dinamica dintre el și Kokkinakis. Mă întreb cât de distractiv poate fi pentru un fan al tenisului, un fan australian al tenisului, să se afle la Melbourne și să îi urmărească pe cei doi?
https://i.eurosport.com/2022/01/23/3295074.jpg
Bineînțeles, Thanasi a avut un turneu bun înainte de Australian Open, e păcat că nu a reușit un parcurs mai lung la Melbourne, dar este grozav să îi vezi cum se distrează și se bucură de tenis", a spus și Johanna Konta.
În sferturile de finală, cei doi australieni îi vor întâlni pe Tim Puetz și Michael Venus.
Australian Open 2022 se vede în exclusivitate pe Eurosport. Toate meciurile de la Melbourne sunt în direct și în exclusivitate pentru România și pe aplicaţia Eurosport Player.
Australian Open
Novak Djokovic, pregătit să rupă tăcerea: "Vă voi spune ce s-a întâmplat în Australia în curând"
03/02/2022 LA 12:18
Australian Open
Rafael Nadal se consideră "norocos" să facă parte din "The Big 3", alături de Federer și Djokovic
01/02/2022 LA 14:50