Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

S-au dat de gol australienii? Indiciu major despre participarea lui Novak Djokovic la Australian Open

Irina Aldea

Publicat 16/10/2022 la 16:48 GMT+3

Incertitudinea privind participarea lui Novak Djokovic la Australian Open încă plutește în aer, însă organizatorii par să fi oferit un indiciu major.

Novak Djokovic

Credit imagine: Getty Images

Încă nu se știe dacă Novak Djokovic va obține dreptul de a evolua la următoarea ediție a Australian Open, dar faptul că nu se află pe afișele promoționale ale turneului de Grand Slam nu este cu siguranță un semn bun. Pe pagina oficială de Instagram a turneului, organizatorii au publicat afișele promoționale cu trei luni înainte de start, dar câștigătorul a nouă titluri la Melbourne nu a fost inclus.
Principalele nume de pe afiș sunt Rafael Nadal, Stefanos Tsitsipas, Nick Kyrgios și alte vedete din tenis. Faptul că participarea lui Novak nu este încă cunoscută a influențat cu siguranță decizia organizatorilor de a nu-l include pe tenismenul sârb în această campanie de promovare a turneului.
CITEȘTE ȘI:

Va participa Djokovic la Australian Open? Organizatorii l-au omis pe sârb

Directorul turneului, Craig Tayley, a precizat recent că se așteaptă decizia guvernului federal cu privire la ridicarea interdicției de trei ani de intrare în Australia impusă lui Novak Djokovic. Șansele ca sârbul să participe la Australian Open au crescut datorită faptului că între timp s-a schimbat guvernul din Australia, motiv pentru care tenismenul sârb a avut probleme la intrarea în țară la începutul acestui an.
Ar trebui Novak Djokovic lăsat să joace la Australian Open?
De curând, Novak a câștigat turneele de la Tel Aviv și Astana, iar organizatorii Australian Open l-au felicitat pe tenismenul sârb pentru noile titluri pe pagina oficială de Instagram a turneului. Până la finalul sezonului, Djokovic va mai juca turneul Masters de la Paris, care debutează pe 31 octombrie, și va evolua și la Turneul Campionilor, care începe pe 13 noiembrie. Australian Open începe pe 16 ianuarie, iar până atunci se pot schimba încă multe lucruri.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo