Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Camila Giorgi a vorbit în premieră despre acuzațiile privind certificatul fals de vaccinare: "Problema nu e la mine!"

Irina Aldea

Publicat 17/01/2023 la 08:00 GMT+2

Presa din Italia a anunțat în decembrie că jucătoarea de pe locul 70 WTA, Camila Giorgi, e investigată pentru obținerea unui certificat fals de vaccinare cu scopul de a călători în străinătate. Italianca a vorbit despre asta în Australia.

Camila Giorgi

Credit imagine: Getty Images

Publicația La Repubblica anunța în luna decembrie că tenismena Camila Giorgi, ocupantă a locului 70 WTA (cel mai sus pe 26 WTA) ar fi folosit documente de vaccinare false pentru a călători în străinătate. În plină pandemie de COVID-19, regulile privind călătoriile au fost foarte stricte. Pe măsură ce intensitatea pandemiei a scăzut, cele mai multe țări au optat pentru a impune obligativitatea vaccinării pentru a intra pe teritoriul lor.
Conform ziarului italian La Repubblica, Camila Giorgi se numără printre clienții unui medic care furniza certificate de vaccinare contra COVID-19 false. În timp ce poliția investighează cazul, este interesant de notat că vedeta de tenis l-ar fi folosit pentru a participa la turnee de tenis în străinătate, mai scriu italienii.
CITEȘTE ȘI:

Cum comentează Camila Giorgi acuzațiile ce i se aduc

Camila Giorgi a fost întebată la Melbourne despre ancheta în care e investigată pentru obținerea unui certificat fals COVID-19: "Problemele sunt la acel medic, nu la mine. Ea a avut probleme cu legea de mai multe ori. Eu mi-am făcut vaccinurile în diferite locuri. Sunt foarte liniștită, altfel nu aș fi venit aici să joc".
Mai mult, Giorgi a insistat de mai multe ori că medicul este "cel cu probleme": "Eu mi-am făcut vaccinul cu ea o singură dată. Toate celelalte cu alți medici. În anchetă sunt implicate 300 de nume, nu doar al meu". Giorgi a debutat marți la Australian Open cu dreptul. Italianca a trecut de Anastasia Pavlyuchenkova cedând un singur game.
Australian Open se vede în perioada 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS). În plus, în aplicația Eurosport aveți acces la cele mai noi articole, știri și analize ale celor mai importante evenimente.
picture

Spectacolul de la Australian Open se vede în direct pe Eurosport în perioada 16-29 ianuarie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo