Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jelena Ostapenko, ironizată de un nume uriaș din tenis, după ce a făcut la Australian Open: "De-a dreptul ridicol!"

Irina Aldea

Actualizat 25/01/2023 la 07:59 GMT+2

Jelena Ostapenko a purtat un adevărat război la ediția din acest an a Australian Open cu deciziile luate pe baza sistemului hawk-eye. Letona a fost ironizată de fostul uriaș antrenor, Brad Gilbert.

Jelena Ostapenko

Credit imagine: Getty Images

Fostul antrenor al lui Andre Agassi, Brad Gilbert, a criticat-o pe Jelena Ostapenko pentru reacțiile sale la deciziile sistemului electronic în meciul cu Elena Rybakina. Ostapenko, fostă campioană la Roland Garros, a fost criticată la actuala ediție a Australian Open pentru reacțiile sale la deciziile luate pe baza sistemului hawk-eye.
Acest articol vă este oferit de Vodafone
Acest conținut vă este oferit deVodafone.
Gilbert a criticat-o pe letonă pe rețelele de socializare și a întrebat cum ar fi fost dacă jucătorii înșiși ar fi luat aceste decizii pe teren: "Îți poți imagina să joci cu Penko fără arbitrii de linie și cu jucători care iau deciziile? Penko vede mingi care sunt în interiorul terenului în mod clar și arată că sunt 15 cm afară. E de-a dreptul ridicol", a scris pe Twitter americanul.
CITEȘTE ȘI:

Jelena Ostapenko, luată peste picior la Australian Open de un nume uriaș din tenis

Gilbert, care l-a antrenat pe Andre Agassi timp de opt ani, din martie 1994 până în ianuarie 2002, a menționat, de asemenea, că Rybakina a dominat-o pe Ostapenko în timpul meciului lor din sferturile de finală: "Rybakina, care cu siguranță are nevoie de o poreclă, e peste tot pe teren în fața Jelenei Ostapenko, care continuă să se plângă de deciziile de la linie", a transmis el.
Jelena Ostapenko a avut un parcurs bun la Australian Open, dar aventura sa la primul Grand Slam al anului s-a oprit în faza sferturilor, unde a fost eliminată de Elena Rybakina. Letona nu a avut replică în fața campioanei de la Wimbledon de anul trecut și a pierdut clar, scor 2-6, 4-6.
La finalul partidei, Ostapenko a trimis câteva săgeți la adresa organizatorilor, spunând că meciul său a fost programat nepotrivit, în condițiile în care luni jucase până târziu la dublu mixt. De altfel, după eșecul de azi, letona s-a și retras din competiția mixtă, unde a făcut pereche cu ibericul David Vega Hernandez, înaintea meciului din sferturi.
Australian Open se vede în perioada 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS). În plus, în aplicația Eurosport aveți acces la cele mai noi articole, știri și analize ale celor mai importante evenimente.
picture

Spectacolul de la Australian Open se vede în direct pe Eurosport în perioada 16-29 ianuarie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo