Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

E Sinner acum mai bun decât Djokovic? Medvedev a dat verdictul, după finala Australian Open

Irina Aldea

Actualizat 29/01/2024 la 15:35 GMT+2

Novak Djokovic a fost detronat la Australian Open. Jannik Sinner e noul campion, iar Daniil Medvedev a oferit răspuns la o întrebare delicată: E Sinner acum mai bun decât Djokovic?

După 2195 de zile, Sinner întrerupe seria colosală a lui Djokovic la Melbourne. Rezumatul partidei

Daniil Medvedev e de părere că Sinner traversează acum o formă de joc incredibilă, prin intermediul căreia îi poate pune capăt dominației stabilite de Novak Djokovic. Italianul a reușit o revenire uimitoare de la 0-2 la seturi pentru a-l învinge pe Medvedev și pentru a câștiga primul său titlu de Grand Slam la Australian Open, asta după ce-l eliminase pe sârb în penultimul act.
Medvedev a fost luat la întrebări de jurnaliști după înfrângerea încasată la Melbourne. Printre altele, rusul a fost întrebat cine este acum cel mai bun tenismen din lume, din punct de vedere al jocului, și nu al locului ocupat în clasament: "În acest turneu, Jannik a fost cel mai bun jucător din lume și de aceea a câștigat acest Slam, dar nu știm niciodată ce se va întâmpla în continuare", a spus Medvedev despre Sinner.
CITEȘTE ȘI:

E Sinner acum mai bun decât Djokovic? Medvedev a dat verdictul

"În acest moment este numărul 1 în cursa pentru Turneul Campionilor. Dacă va continua să joace așa, dacă va continua să câștige astfel de turnee, va fi numărul 1 mondial la un moment dat. Nu știm niciodată ce se poate întâmpla. Multe, multe lucruri se pot întâmpla în circuit. De aceea cred că tenisul este un sport frumos, pentru că nu poți anticipa. Nu poți ști ce se întâmplă. Din nou, dacă rămâne sănătos și joacă așa cum a jucat în acest turneu, la un moment dat va fi numărul 1. Peste două luni, peste un an, peste doi ani, se va întâmpla.
Mulți jucători au trecut prin diferite momente de-a lungul carierelor lor, așa că să vedem cum se descurcă Jannik cu tot ceea ce se va întâmpla. Eu însumi m-am plasat într-o poziție bună cu această finală. Cred că sunt nr. 2 în cursa pentru Turneul Campionilor. Voi încerca să fac tot ce pot pentru a fi și eu undeva acolo, aproape", a transmis Medvedev la Australian Open, după înfrângerea încasată în ultimul act.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo