Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Kyrgios și Tsitsipas au dat-o la pace pe durata Australian Open! Rădăcinile grecești, sărbătorite de Nick și Stefanos

Irina Aldea

Publicat 25/01/2024 la 23:03 GMT+2

Nick Kyrgios și Stefanos Tsitsipas și-au sărbătorit rădăcinile grecești cu ocazia primului turneu de Grand Slam al anului, Australian Opne, și par să fi lăsat deoparte cearta de la Wimbledon 2022. Mai mult decât atât, Nick i-a pus pe jar pe fani, care se întreabă acum dacă nu cumva Kyrgios se gândește să reprezinte Grecia.

Tsitsipas, Kokkinakis & Kyrgios

Credit imagine: Instagram

Comentator Eurosport pe durata Australian Open, Kyrgios a postat de curând o fotografie pe Instagram în care apare alături de Thanasi Kokkinakis și Stefanos Tsitsipas, glumind pe seama faptului că cei doi australieni, care au rădăcini grecești, ar putea reprezenta în curând Grecia la nivel internațional: "Lucrurile ar putea arăta bine pentru echipa Greciei în curând", a scris Kyrgios pe Instagram.
Deși Nick Kyrgios și Thanasi Kokkinakis sunt născuți și crescuți în Australia, părinții lor au rădăcini în Grecia. Tatăl lui Kyrgios, George, este de origine greacă, în timp ce tatăl lui Kokkinakis, Trevor, este originar din Kalamata, Grecia, iar mama sa, Voula, este din Tripoli, Grecia. În plus, Kokkinakis cunoaște bine și limba greacă. Mai mult decât atât, în Australia există o mare comunitate grecească, motiv pentru care Tsitsipas spune de fiecare dată că se simte ca acasă la Australian Open.
CITEȘTE ȘI:

Kyrgios și Tsitsipas au dat-o la pace pe durata Australian Open

Atât Kokkinakis, cât și Kyrgios reprezintă Australia, însă glumele de pe rețelele de socializare i-au făcut curioși de-a binelea pe fanii sportului alb, care au multe întrebări cu referire la postarea australianului. Stefanos Tsitsipas și Nick Kyrgios au o istorie tumultoasă, care a pornit în partida din turul 3 de la Wimbledon 2022. Tensiunea din timpul meciului a ajuns la apogeu când Tsitsipas a trimis o minge cu putere înspre tribune.
Acest lucru l-a determinat pe Kyrgios să ceară descalificarea adversarului. Meciul a devenit și mai tensionat din acel moment, când grecul a trimis de mai multe ori mingea direct în corpul lui Nick. De asemenea, cei doi au avut un schimb neplăcut de cuvinte după meci și au fost amendați pentru comportamentul lor. Această ultimă postare a australianului pare să fi pus punct acestui capitol din istoria neplăcută dintre Tsitsipas și Kyrgios.
Primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, care se desfășoară în perioada 14-28 ianuarie 2024, poate fi urmărit în direct pe Eurosport și pe aplicația Eurosport.
picture

Australian Open 2024 se vede în direct pe Eurosport și pe aplicația Eurosport (14-28 ianuarie)

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo