Alex Corretja este de părere că Rafael Nadal și Novak Djokovic își vor adăuga fiecare câte un titlu de Grand Slam în palmares în 2021, în ciuda faptului că jucători ca Dominic Thiem și Daniil Medvedev au devenit o reală amenințare pentru veteranii din circuitul masculin de tenis. Noul sezon a debutat deja săptămâna aceasta cu turnee în Antalya și Delray Beach, însă cursa pentru supremația din tenis se reia pe 8 februarie, atunci când debutează primul turneu major din 2021, Australian Open, în direct pe Eurosport.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Alex Corretja a dezvăluit pentru colegii de la Eurosport Spania că Rafael Nadal și Novak Djokovic vor continua să fie principalii favoriți la câștigarea turneelor de Grand Slam din 2021 și că fiecare dintre cei doi își va trece în palmares un nou titlu major. Dacă Nadal ar ajunge la 21 de titluri majore, Djokovic l-ar câștiga pe al 18-lea al carierei.
Roland-Garros
Moment adorabil la Roland Garros. Cum a fost surprins Rafael Nadal după interviul cu Marion Bartoli
ACUM 9 ORE

Nadal și Djokovic, favoriți și în 2021, spune Alex Corretja

"Cred cu sinceritate că Novak Djokovic și Rafael Nadal vor continua să fie în top, pot spune deja că cei doi își vor trece în palmares cel puțin un nou titlu de Grand Slam. Pe de altă parte, cred că Medvedev e foarte aproape de câștigarea unui titlu major, iar Thiem va continua să fie o amenințare pentru toți jucătorii mari, mai ales acum că știe cum e să câștigi un titlu important. Asta îl va ajuta foarte mult.
Dominic are multă putere, experiență, joacă bine pe toate suprafețele, va fi greu ca cineva să-l oprească. Mi-ar plăcea foarte mult să-i văd pe Felix Auger-Aliassime și Denis Shapovalov făcând pasul în față, sunt doi jucători pe care-i admir foarte mult. Tsitsipas este un alt jucător care ar trebui să confirme. Rafa va continua să fie ca un zid, alături de Bautista Agut și Carreno Busta. Pablo se apropie din ce în ce mai mult de glorie la turneele importante", a spus expertul Eurosport.
Roland Garros
Toni Nadal, între Auger-Aliassime și Rafa! Ce va face la super-duelul din optimile Roland Garros
ACUM 9 ORE
Roland Garros
"Nadal vs. Nadal" în optimi la Roland Garros! Rafa a trecut fără emoții de Van De Zandschulp
ACUM 10 ORE