Emma Răducanu a trecut cu bine de primul ei meci la Australian Open. Campiona de la Flushing Meadows de acum câteva luni a avut o partidă grea în primul tur, contra americancei Sloane Stephens, dar a reușit să se impună în final cu 6-0, 2-6, 6-1.

Rezumatul partidei Emma Răducanu - Sloane Stephens, câștigată de britanică în 3 seturi

Scorul poate creea impresia că Emma a avut un meci ușor, iar pierderea setului doi s-a datorat unei căderi în jocul său, dar sportiva britanică a ținut să precizeze că nu a fost deloc așa, iar adversara i-a pus reale probleme, ieșind un meci fantastic.
Australian Open
Djokovic a dezvăluit numele a 4 jucători care l-au susținut în scandalul de la AO: "El m-a surprins"
19/02/2022 LA 06:50
"Sunt foarte mulțumită, cred că am jucat un tenis foarte bun în primul set, cu foarte puține erori neforțate. Era normal ca apoi să vină o adversitate, dar sunt fericită că m-am regrupat în setul 3. Nu cred că scorul a reflectat ceea ce a fost cu adevărat pe teren, pentru că simțeam că nivelul este unul ridicat.
Cred că eu și Sloane am dat tot ce am avut mai bun. A fost un meci cu adevărat de înaltă calitate, cu niște raliuri foarte lungi, așa că sunt foarte fericită că am câștigat împotriva unei astfel de campioane.", a spus Emma Răducanu, citată de Daily Mail.
Britanica a încercat să-și atragă publicul de partea sa în vederea următoarelor meciuri, mulțumindu-le măgulitor spectatorilor care au asitat la meci, lucru care a stârnit ovații în tribune.
"Vreau doar să le mulțumesc tuturor celor care au venit aici și au rămas pânăla o oră atât de târzie! Apreciez foarte mult asta", a completat tenismena.
Citește și:

EMMA RĂDUCANU, LA UN PAS DE O CONFRUNTARE CU SIMONA HALEP, LA AUSTRALIAN OPEN

În turul secund de la Australian Open, Emma Răducanu o va întâlni pe muntenegreanca Danka Kovinic (98 WTA), care a trecut în 3 seturi de sud-coreeanca Su Jeong Jang (210 WTA), scor 6-3, 2-6, 6-4.
Cele două jucătoare nu s-au mai întâlnit până acum în circuit, dar e clar că Emma Răducanu are prima șansă la o calificare în turul 3.
Acolo ar putea da peste Simona Halep, care a început și ea cu o victorie turneul de la Antipozi și va juca în turul secund împotriva braziliencei Beatriz Hadda Maia (83 WTA).
Toate meciurile de la Australian Open sunt în direct şi în exclusivitate pentru România pe aplicaţia Eurosport Player.
Australian Open
Toni Nadal nu a rezistat! De ce a încetat să privească finala epică dintre Rafa și Medevedev
01/02/2022 LA 15:44
Australian Open
Reacția lui Medvedev după calificarea în finala Australian Open! Rusul, nouă referire la Djokovic
28/01/2022 LA 11:45