Naomi Osaka și-a respectat statutul de favorită și și-a trecut în cont cel de-al 2-lea trofeu din carieră la Australian Open. Nipona nu i-a dat prea multe șanse lui Jennifer Brady, pe care a învins-o în finală în 2 seturi, scor 6-4/6-3.
https://i.eurosport.com/2021/02/09/2989473.jpg
Mâine va avea loc marea finală masulină, care îi va aduce față în față pe Novak Djokovic și Daniil Medvedev. Osaka a fost întrebată de acest meci, despre care a spus că îl așteaptă cu nerăbdare, lăsând să se înțeleleagă că va ține cu Djokovic, care caură al 9-lea trofeu la Grand Slam-ul de la Antipozi.
Tenis
Nadal, Djokovic și Murray, avertizați după retragerea lui Roger Federer: "Va fi efectul de domino!"
IERI LA 17:19
"Speram să câștige Tsitsipas!", a spus Osaka când a fost întrebată dspre finala masculină. "Aștept cu nerăbdare acest meci. Djokovic caută al 9-lea titlu aici, ceea ce este o nebunie.", a continuat nipona.
Novak Djokovic a câștigat toate cele 8 finale jucate până acum la Australian Open. De partea cealaltă. Medvedev este pentru prima dată în ultimul act la turneul australian. Rusul a mai fost o singură dată într-o finală de Grand Slam, la US Open în 2019.
După ce a câștigat finala de astăzi, Naomi Osaka a fost asaltată cu mesaje de felicitare din toată lumea sportului. Printre cei care au ținut să facă acest lucru s-a numărat și Novak Djokovic, care a postat pe contul personal de Instagram o fotografie cu jucătoarea japoneză.

AUSTRALIAN OPEN 2021 | MARELE VIS AL LUI NAOMI OSAKA, DUPĂ AL PATRULEA TITLU DE GRAND SLAM CUCERIT

Naomi Osaka a dezvăluit la conferința de presă că nu are de gând să se retragă de tânără și vrea să ajungă să joace împotriva unei jucătoare care a crescut admirând-o: "Cel mai mare obiectiv pe care vreau să-l obțin e să joc atât de mult încât – asta ar putea să sune foarte ciudat – să joc împotriva unei fete care să spună că am fost jucătoarea ei preferată. Cred că atunci aș fi cu adevărat împlinită! Din păcate, eu nu am putut să joc cu Li Na, dar pentru asta este sportul, să nu ne oprim niciodată din visat", a spus Osaka în fața jurnaliștilor.
Naomi Osaka a cucerit deja patru titluri de Grand Slam, toate victoriile majore venind pe hard: US Open (2018, 2020) și Australian Open (2019, 2021). Japoneza este actualmente antrenată de Wim Fissette, belgianul care a lucrat în trecut o perioadă și alături de Simona Halep (în 2014).
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.
Tenis
Badosa, criticată vehement în Spania, după ce a răspuns la întrebarea "Cu cine ai juca dublu mixt?"
IERI LA 16:32
Tenis
Novak Djokovic i-a cucerit pe israelieni! Sârbul a jucat tenis în scaun cu rotile la Tel Aviv
IERI LA 15:56