Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Novak Djokovic, "interzis" la Australian Open în 2022? Anunțul lui Darren Cahill

Irina Aldea

Publicat 01/10/2021 la 16:31 GMT+3

Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, a făcut un anunț interesant cu privire la ediția din 2022 a Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.

Novak Djokovic

Credit imagine: Getty Images

Mai mulți tenismeni ar urma să fie forțați să absenteze de la primul turneu de Grand Slam al anului 2022, Australian Open, asta pentru că organizatorii vor să le impună participanților să se vaccineze. Acesta este anunțul pe care fostul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill, l-a făcut în urmă cu câteva ore pe contul personal de Twitter.
Tehnicianul de la Antipozi anticipează că autoritățile australiene le va interzice participarea tenismenilor care nu sunt vaccinați anti-COVID-19: "Guvernul statului Victoria le impune tuturor sportivilor profesioniști să se vaccineze. Știu că acest lucru se referă la sportivii și echipele din statul Victoria, dar cu siguranță este un semn al direcției în care pot merge lucrurile pentru tenismenii care vin la Australian Open 2022".

Novak Djokovic ar putea fi "interzis" la Australian Open în 2022

Simona Halep este una dintre numele importante din tenis care și-a încurajat colegii de circuit să se vaccineze, astfel că românca nu ar urma să aibă probleme din acest puncte de vedere. Totuși, sunt foarte mulți tenismeni care nu au făcut deocamdată pasul spre vaccinare din diferite motive.
Primul care a afirmat că nu este de acord cu vaccinarea a fost chiar liderul mondial din ATP, Novak Djokovic, încă de anul trecut, pe când vaccinul nu exista: "Personal, mă opun vaccinării şi nu mi-aş dori să fiu obligat de cineva să mă vaccinez pentru a putea călători. Dar dacă va deveni obligatorie (vaccinarea) ce se va întâmpla? Va trebui să iau o decizie. Am propriile mele gânduri în legătură despre această problemă şi nu ştiu dacă acestea se vor schimba la un moment dat", a spus Novak Djokovic în prima jumătate a anului 2020.
Mai mult, niciun tenismen de pe tabloul masculin care a ajuns în semifinale la US Open 2021 nu a fost vaccinat: Novak Djokovic, Daniil Medvedev, Alexander Zverev, Felix Auger Aliassime. Stefanos Tsitsipas a spus și el că nu vede rostul de a se vaccina, însă apoi a revenit asupra subiectului după ce a fost criticat dur în spațiul public și a spus că va primi vaccinul anti-COVID-19 până la finalul anului acesta.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo