Simona Halep a fost eliminată în sferturile de finală de la Autralian Open de favorita numărul 10, Serena Williams.
Americanca a învins-o pe Halep în două seturi (6-3, 6-3) și va juca în semifinalele turneului cu favorita numărul trei, Naomi Osaka.
https://i.eurosport.com/2021/02/09/2989473.jpg
Tenis
Simona Halep, alături de Djokovic, Swiatek și Kyrgios la evenimentul anului 2022! Anunțul momentul
IERI LA 12:25
Halep a rămas însă într-o dispoziție bună după primul turneu de Grand Slam al anului și a transmis un mesaj de mulțumire organizatorilor pe Twitter, la o zi după ce a părăsit turneul.
Simona Halep după eliminarea de la Australian Open. Ce a scris românca pe Twitter
„Chiar dacă câștig sau pierd, este mereu o experiență grozavă să împart terenul cu Serena Williams”, a scris Halep pe contul ei de Twitter.
„Vreau să îi mulțumesc lui Craig Tiley și Tennis Australia pentru toată munca neîncetată depusă. Ați trecut peste multe provocări și nu v-ați oprit din a munci pentru noi. Abia aștept să revin anul viitor!”, a adăugat ea.
Citește și: PREDICȚIILE SIMONEI HALEP: CINE CREDE CĂ VA CÂȘTIGA AUSTRALIAN OPEN 2021

Ce a nemulțumit-o pe Simona Halep în duelul cu Serena Williams

Românca a suferit la toate capitolele fiind dominată atât la lovituri direct câștigătoare, cât și la numărul de erori neforțate. Americanca s-a impus în forță, Halep nereușind să își facă jocul tactic pregătit împotriva adversarei sale, fiind deseori împinsă mult în spatele liniei de fund. Dincolo de joc, Halep a suferit enorm din punct de vedere mental, fiind în puține momente conectată cu adevărat la joc.
Simo a lăsat ca greșelile să o marcheze și a intrat într-o zonă ce părea istorie. S-a consumat foarte mult pentru ratări și nu și-a putut pune în aplicare planul. La conferința de presă, a recunoscut că a avut o atitudine nepotrivită și a promis că va lucra în acest sens, pentru a o schimba și a recăpăta serenitatea în joc.
"Atitudinea a fost negativistă puțin pe tot parcursul turneului, dar voi lucra la asta și mă voi întoarce mai puternică, cu siguranță. Sunt puțin frustrata de atitudinea avută pe teren, cred că m-am plâns prea mult”, a spus Simona Halep într-o conferință de presă.
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.
Tenis
Simona Halep revine pe teren în 2022! Marele anunț al fostului lider mondial: "E o onoare!"
29/09/2022 LA 11:02
Tenis
Patrick Mouratoglou, mesaj emoționant de ziua Simonei Halep! Ce a postat antrenorul
28/09/2022 LA 07:46