Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

A fost tras la sorți tabloul calificărilor la Australian Open! Cu cine joacă româncele la Melbourne

Irina Aldea

Publicat 09/01/2022 la 12:27 GMT+2

Azi a avut loc tragerea la sorți a tabloului calificărilor la primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open. Nu mai puțin de 6 românce vor lua startul în calificări la Melbourne.

Mihaela Buzărnescu

Credit imagine: Getty Images

Pregătirile pentru primul turneu de Grand Slam au intrat în lini dreaptă. Nu mai puțin de 6 tenismene din România vor juca în calificări, începând de luni, încercând să obțină calificarea pe tabloul principal al Australian Open, care se desfășoară în perioada 17-30 ianuarie, în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Azi, sportivele din România care vor juca în calificări și-au aflat primele adversare, în urma tragerii la sorți. Prin urmare, Mihaela Buzărnescu, aflată acum pe locul 122 WTA, o va întâlni în primul tur pe Ysaline Bonaventure (235 WTA), din Belgia. Irina Bara, 138 WTA, o va întâlni pe Mariam Bolkvadze (176 WTA), jucătoare venită din Georgia.

Cu cine vor juca româncele în calificări la Australian Open

Alexandra Cadanțu se va duela în primul tur în calificările de la Australian Open cu Katharina Gerlach (228 WTA), din Germania. Gabriela Talabă, aflată și ea pe tabloul de calificări, va avea parte de un duel cu Kamilla Rakhimova (120 WTA), din Rusia, iar Irina Fetecău (211 WTA) va juca împotriva sportivei Martinei Trevisan (112 WTA), din Italia. Mai apoi, Cristina Dinu (256 WTA), cel mai slab clasată jucătoare din România de pe tabloul de calificări, o va înfrunta pe Cristina Bucsa din Spania, ocupanta locului 161 WTA.
Pe lângă cele 6 românce care se vor lupta pentru un loc pe tabloul principal, cinci sunt deja calificate direct acolo. E vorba de Simona Halep, Sorana Cîrstea, Irina Begu, Jaqueline Cristian și Gabriela Ruse. Meciurile jucătoarelor noastre din calificări vor avea loc luni și marți, iar orele încă nu au fost anunțate de organizatori.
Australian Open 2022 se vede în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player (17-30 ianuarie).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo