Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Alize Cornet, mesaj superb pentru Simona Halep! Ce i-a transmis fostului număr 1 mondial

Alex Masgras

Publicat 24/01/2022 la 19:31 GMT+2

Alize Cornet a învins-o pe Simona Halep și s-a calificat în premieră sferturile de finală de la Australian Open. Timp de două ore și jumătate, cele două au înfruntat condiții dificile pe Rod Laver Arena, iar la final și-au transmis mesaje de susținere pe conturile de Instagram.

Alizé Cornet vainqueur de Simona Halep à l'Open d'Australie 2022

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep părăsește Australian Open, după ce a fost învinsă în optimile de finală de Alize Cornet (61 WTA). Jucătoarea din Franța s-a calificat în premieră în sferturile de finală ale unui turneu de Grand Slam, după ce s-a impus cu 6-4, 3-6, 6-4, după două ore și jumătate în condiții dificile pe Rod Laver Arena.
picture

Rezumatul meciului dramatic dintre Simona Halep și Alize Cornet din optimile Australian Open 2022

La câteva ore de la finalul partidei, Simona Halep i-a transmis un mesaj adversarei sale de astăzi pe contul său de Instagram, în care a felicitat-o pentru calificarea obținută astăzi:
"Ai fost mai puternică astăzi! Am tot respectul pentru tine, Alize! Eu voi continua să muncesc pentru a fi mai bună pentru un alt meci de 3 ore atunci când ne vom reîntâlni", a scris Simona Halep.
Răspunsul lui Alize Cornet nu a întârziat să apară, care a distribuit mesajul Simonei Halep și a scris: "Sunt cea mai mare fană a ta".
Mesajul lui Alize Cornet pentru Simona Halep
Citește și:

SIMONA HALEP, DUPĂ ELIMINAREA DE LA AUSTRALIAN OPEN: "CORNET E O LUPTĂTOARE DESĂVÂRȘITĂ"

Într-un interviu exclusiv pentru Eurosport, Simona Halep a declarat că una din cauzele înfrângerii în optimile Australian Open a fost căldura excesivă, dezvăluind că s-a simțit foarte rău și a avut mari probleme să își impună jocul. Românca și-a lăudat adversara, amintind că împotriva ei a avut mereu meciuri care s-au întins pe cel puțin două ore.
"A fost foarte cald astăzi, din primul set m-a lovit căldura și nu m-am simțit foarte bine. Am amețit la un moment dat, mi-a fost rău, m-a durut stomacul, ficatul... cam toate m-au durut astăzi, dar mă simt destul de împăcată pentru că am dat tot ce am avut.
picture

Halep, după eliminarea de la Australian Open: "Am amețit, mi-a fost rău, m-a durut stomacul"

A fost un meci bun, din punctul meu de vedere, contra unei adversare care joacă extraordinar și care este o luptătoare desăvârșită. Mereu am jucat 3 ore cu ea și știam dinaintea meciului că o să fie foarte greu. Tot respectul pentru ea, a meritat să câștige pentru că a fost mai bună azi", a declarat Halep pentru Eurosport.
Australian Open 2022 se vede în exclusivitate pe Eurosport. Toate meciurile de la Melbourne sunt în direct și în exclusivitate pentru România și pe aplicaţia Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo