Simona Halep părăsește Australian Open, după ce a fost învinsă în optimile de finală de Alize Cornet (61 WTA). Jucătoarea din Franța s-a calificat în premieră în sferturile de finală ale unui turneu de Grand Slam, după ce s-a impus cu 6-4, 3-6, 6-4, după două ore și jumătate în condiții dificile pe Rod Laver Arena.

Rezumatul meciului dramatic dintre Simona Halep și Alize Cornet din optimile Australian Open 2022

La câteva ore de la finalul partidei, Simona Halep i-a transmis un mesaj adversarei sale de astăzi pe contul său de Instagram, în care a felicitat-o pentru calificarea obținută astăzi:
Roland Garros
WTA a prefațat debutul Simonei Halep la Roland Garros! Motivele pentru care Simo va excela în 2022
ACUM O ORĂ
"Ai fost mai puternică astăzi! Am tot respectul pentru tine, Alize! Eu voi continua să muncesc pentru a fi mai bună pentru un alt meci de 3 ore atunci când ne vom reîntâlni", a scris Simona Halep.
Răspunsul lui Alize Cornet nu a întârziat să apară, care a distribuit mesajul Simonei Halep și a scris: "Sunt cea mai mare fană a ta".
https://i.eurosport.com/2022/01/24/3296383.jpg
Citește și:

SIMONA HALEP, DUPĂ ELIMINAREA DE LA AUSTRALIAN OPEN: "CORNET E O LUPTĂTOARE DESĂVÂRȘITĂ"

Într-un interviu exclusiv pentru Eurosport, Simona Halep a declarat că una din cauzele înfrângerii în optimile Australian Open a fost căldura excesivă, dezvăluind că s-a simțit foarte rău și a avut mari probleme să își impună jocul. Românca și-a lăudat adversara, amintind că împotriva ei a avut mereu meciuri care s-au întins pe cel puțin două ore.
"A fost foarte cald astăzi, din primul set m-a lovit căldura și nu m-am simțit foarte bine. Am amețit la un moment dat, mi-a fost rău, m-a durut stomacul, ficatul... cam toate m-au durut astăzi, dar mă simt destul de împăcată pentru că am dat tot ce am avut.

Halep, după eliminarea de la Australian Open: "Am amețit, mi-a fost rău, m-a durut stomacul"

A fost un meci bun, din punctul meu de vedere, contra unei adversare care joacă extraordinar și care este o luptătoare desăvârșită. Mereu am jucat 3 ore cu ea și știam dinaintea meciului că o să fie foarte greu. Tot respectul pentru ea, a meritat să câștige pentru că a fost mai bună azi", a declarat Halep pentru Eurosport.
Australian Open 2022 se vede în exclusivitate pe Eurosport. Toate meciurile de la Melbourne sunt în direct și în exclusivitate pentru România și pe aplicaţia Eurosport Player.
Roland Garros
Mouratoglou, fascinat de Simona Halep! Cum a descris-o + ce vrea să adauge la jocul româncei
ACUM 2 ORE
Roland Garros
Halep a defilat în primul tur la Roland Garros, după ce a ajuns în top! Statistica e elocventă
ACUM 5 ORE