Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Andy Murray, despre participarea lui Novak Djokovic la Australian Open: "Presupun că s-a vaccinat"

Alex Masgras

Publicat 14/12/2021 la 18:26 GMT+2

Andy Murray a vorbit despre situația lui Novak Djokovic, care încă nu a anunțat dacă va participa la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Numărul 1 mondial nu a vrut să dezvăluie dacă s-a vaccinat sau nu, în condițiile în care toți jucătorii care vor participa în ianuarie la Melbourne trebuie să fie vaccinați.

Novak Djokovic of Serbia talks with Andy Murray of Great Britain

Credit imagine: Getty Images

Andy Murray a vorbit în presa din Scoția despre participarea lui Novak Djokovic la Australian Open. Numărul 1 mondial se află pe lista jucătorilor care vor participa la primul turneu de Grand Slam al anului, iar scoțianul presupune că Nole s-a vaccinat, în condițiile în care toți jucătoriicvare vor fi prezenți la Melbourne trebuie să fie vaccinați.
"Nu știu care este situația cu Novak. Ultima oară am văzut că este pe listă, așa că presupun că va juca și că este vaccinat. Nouă ni s-au spus regulile. Dacă vrei să joci, trebuie să fii vaccinat, așa că presupun că asta s-a întâmplat.
Până la urmă vrei să ai cei mai buni jucători participând la cele mai importante turnee. Acest lucru face turneele mai interesante, mai ales că va încerca să câștige pentru a doborî recordul, să câștige titlul de Grand Slam cu numărul 21. Ce a făcut el la Melbourne este fenomenal, așa că sper că va fi acolo", a declarat Andy Murray pentru The Press and Journal.

Novak Djokovic nu vrea să spună dacă s-a vaccinat sau nu

În condițiile în care organizatorii de la Australian Open și autoritățile australiene au anunțat că nu vor face excepții pentru jucătorii nevaccinați, Novak Djokovic a declarat în mai multe rânduri că nu dorește să dezvăluie dacă s-a vaccinat.
După ce Serbia a fost eliminată în semifinalele Cupei Davis, Novak Djokovic a declarat că dorește să se relaxeze și să petreacă timp cu familia sa după un sezon dificil și va vorbi despre participarea la Australian Open:
"Sincer, voi folosi următoarele zile pentru a mă recupera bine, a uita de tenis şi a-mi încărca bateriile. Sunt epuizat după acest sezon, acum am nevoie să petrec timp de calitate alături de familie. Pe urma, vom vedea ce ne rezervă viitorul. Ştiu ce vreţi să aflaţi, dar nu voi vorbi acum despre asta. Înţeleg că doriţi să ştiţi unde îmi încep sezonul, cum îl încep. Veţi fi informaţi în legătură cu decizia mea curând, dar nu vă pot da o dată specifică", a declarat Novak Djokovic, după eliminarea din Cupa Davis.
9 titluri are Novak Djokovic la Australian Open. Primul turneu de Grand Slam al anului se va desfășura în perioada 17-30 ianuarie 2022 și va fi transmis în exclusivitate în România de Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo