Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ashleigh Barty, cuvinte mari la adresa Amandei Anisimova, pe care a învins-o la Australian Open

Nicu Savin

Publicat 23/01/2022 la 19:24 GMT+2

Ashleigh Barty s-a calificat fără mari emoții în sferturile de finală de la Australian Open, după ce a trecut în minimum de seturi de Amanda Anisimova, scor 6-4, 6-3. La final, australianca a avut numai cuvinte de laudă la adresa elevei lui Darren Cahill, căreia îi prevede un viitor strălucit.

Ashleigh Barty și Amanda Anisimova

Credit imagine: Eurosport

Ashleigh Barty este marea favorită la câștigarea Australian Open, iar aceasta și-a respectat statutul în duelul din optimi cu Amanda Anisimova. Jucătoarea din Statele Unite s-a ridicat în anumite momente la un nivel bun, dar Barty a găsit răspuns de fiecare dată, închizând meciul în 2 seturi, scor 6-4, 6-3.
picture

Australian Open 2022 | Rezumatul partidei dintre Ashleigh Barty și Amanda Anisimova

La finalul confruntării de pe Rod Laver Arena, Barty a vorbit la superlativ despre învinsa ei, despre care e convinsă că va ajunge în fazele superioare la multe turnee de Grand Slam pe viitor.
"Amanda este o sportivă incredibilă. Este foarte greu să concurezi cu ea. Are o sumedenie de calități. Mi-a plăcut acest test de forță. Are un joc excepțional care te face să joci sub presiune încă de la început. Este grozav să o văd jucând din nou cel mai bun tenis al ei. Este o campioană. Ea va ajunge în fazele ale multor turnee de Grand Slam, cu siguranță.", a spus Barty la interviul acordat pe teren imediat după meci.
Citește și:

Ashleigh Barty, favorită la câștigarea Australian Open

După ce a trecut cu bine de primul test important de la această ediție de Australian Open, Ashleigh Barty va juca pentru un loc în semifinale cu o altă jucătoare din Statele Unite, Jessica Pegula, car ea trecut în două seturi de Maria Sakkari.
Evident, australianca are prima șansă, nu numai că joacă în fața publicului care o idolatrizează, dar și datorită formei pe care o traversează. Liderul mondial a ajuns la 8 victorii consecutive în 2022, ea câștigând titlul la Adelaide înainte de parcursul perfect de până acum de la Melbourne.
Dacă va trece de Pegula, Barty va juca în semifinale cu învingătoarea disputei Barbora Krejcikova - Madison Keys, un meci deschis oricărui rezultat. În finală, Barty ar putea juca cu Simona Halep, Iga Swiatek sau Aryna Sabalenka, principalele favorite să ajungă în ultimul act de pe partea inferioară de tablou.
Australian Open 2022 se vede în exclusivitate pe Eurosport. Toate meciurile de la Melbourne sunt în direct și în exclusivitate pentru România și pe aplicaţia Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo