Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Australian Open 2022 | Alize Cornet a produs marea surpriză la Melbourne! A eliminat favorita nr. 3, Garbine Muguruza

Irina Aldea

Publicat 20/01/2022 la 03:41 GMT+2

Alize Cornet a produs marea surpriză la Australian Open. Franțuzoaica a eliminat-o pe favorita numărul 3, Gabrine Muguruza.

Garbine Muguruza

Credit imagine: Getty Images

Alize Cornet, ocupanta locului 61 WTA, a produs marea surpriză a zilei la Australian Open. Franțuzoaica în vârstă de 31 de ani a eliminat-o pe favorita numărul 3, Gabrine Muguruza, finalista din 2020 de la Melbroune. Cornet s-a impus cu scorul de 6-3, 6-3, la capătul unui meci care a durat o oră și 28 de minute de joc.
Alize Cornet, mult mai dispusă la efort, a surprins-o pe Muguruza în fiecare moment din meci, iberica nefiind capabilă să găsească soluții în fața jucătoarei care a mai învins-o de două ori în circuitul feminin de tenis. În continuare, franțuzoaica se va duela cu învingătoarea meciului dintre Zidansek și Watson la Melbourne.

Garbine Muguruza, OUT în turul 2 la Australian Open 2022

Alize Cornet a trecut în primul tur de sportiva din Bulgaria, Tomova, în minimum de seturi. Cel mai bun rezultat al sportivei din Franța la Australian Open a fost consemnat în 2009, atunci când a ajuns până în fața optimilor de finală. De partea cealaltă, Muguruza a disputat marea finală în urmă cu 2 ani, la ediția din 2020.
Toate meciurile de la Australian Open sunt în direct şi în exclusivitate pentru România pe aplicaţia Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo