Australian Open 2022 | Irina Begu, OUT în turul 2 la Melbourne! Românca a cedat în fața belgiencei Elise Mertens

Irina Aldea

Publicat 20/01/2022 la 05:29 GMT+2

Irina Begu a fost eliminată în turul al doilea la Australian Open 2022 de către favorita numărul 19, belgianca Elise Mertens.

Irina Begu

Credit imagine: Getty Images

Irina Begu, ocupanta locului 64 WTA, s-a oprit în turul secund la Australian Open 2022, românca fiind învinsă de favorita numărul 19, Elise Mertens, care a ajuns până în semifinale la ediția din 2019. Begu a cedat cu scorul de 3-6, 2-6, la capătul unui meci care a durat o oră și 17 minute de joc.
În continuare, Elise Mertens se va duela pentru un loc în optimile de finală cu învingătoarea meciului dintre Zhang și Rybakina. Begu, care a trecut în turul 1 de Oceane Dodin la mare luptă, salvând mingi de meci, nu a reușit să repete succesul și în turul secund.

Irina Begu, eliminată în turul secund la Australian Open 2022

Irina Begu a ajuns cel mai departe la Australian Open până în faza optimilor de finală, la ediția din 2015. Românca, ocupantă a locului 64 WTA, a ajuns în turul al doilea la Australian Open 2022 după ce a învins-o pe franțuzoaica Oceane Dodin, ocupantă a locului 85 WTA, revenind de la 0-1 la seturi, cu scorul de 2-6, 7-5, 6-3, la capătul unui meci două ore și 37 de minute de joc.
De partea cealaltă, Elise Mertens, care a bifat cel mai bun rezultat al carierei într-un turneu de Grand Slam chiar la Australian Open (semifinale în 2018), s-a calificat în turul 2 după ce a trecut în primul tur de Zvonareva în minimum de seturi.
Toate meciurile de la Australian Open sunt în direct şi în exclusivitate pentru România pe aplicaţia Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo