Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Australian Open 2022 | Irina Begu, revenire de senzație în primul tur la Melbourne, cu Oceane Dodin

Irina Aldea

Actualizat 18/01/2022 la 04:49 GMT+2

Irina Begu, a 64-a jucătoare a lumii, s-a calificat în turul al doilea la Australian Open 2022 după ce a învins-o pe Oceane Dodin, revenind de la 0-1 la seturi.

Irina Begu, în meciul cu Amanda Anisimova

Credit imagine: Getty Images

Irina Begu, ocupantă a locului 64 WTA, s-a calificat în turul al doilea la Australian Open 2022 după ce a învins-o pe franțuzoaica Oceane Dodin, ocupantă a locului 85 WTA, revenind de la 0-1 la seturi, cu scorul de 2-6, 7-5, 6-3, la capătul unui meci două ore și 37 de minute de joc.
Irina Begu a fost depășită clară în primul set, dar a rămas în meci și a trimis tot ce a putut în terenul advers, reușind în final să aibă câștig de cauză. Românca de pe locul 64 WTA o va întâlni în continuare la Melbourne pe Elise Mertens.

Irina Begu, revenire de senzație la Australian Open 2022 în primul tur

România le are deja calificate în turul al doilea la Melbourne pe Gabriela Ruse, Jaqueline Cristian și Sorana Cîrstea. Sorana a învins-o mai devreme în minimum de seturi pe Petra Kvitova, finalista ediției din 2019, cedând doar 4 game-uri în tot meciul.
Azi va debuta la Australian Open și Simona Halep, urmând a juca îmotriva polonezei Magdalena Frech, locul 105 WTA. Sportiva noastră e cap de serie numărul 14 şi ar trebui să nu aibă probleme să ajungă în optimi. Acolo apare primul nume mare, potenţiala adversară fiind Garbine Muguruza.
În sferturi, Simo va da posibil peste Anett Kontaveit, una dintre cele mai în formă jucătoare, pentru ca un ipotetic penultim act să îi scoată în faţă una dintre Sabalenka sau Swiatek. Până acolo, Simona trebuie să treacă de "testul Magdalena Frech", jucătoare pe care o întâlnește azi, în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player, dar și LIVE TEXT pe eurosport.ro.
Australian Open 2022 se vede în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player (17-30 ianuarie).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo