Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Australian Open 2022 | Jaqueline Cristian, eliminată în turul 2 la Melbourne de Madison Keys, semifinalista din 2015

Irina Aldea

Actualizat 19/01/2022 la 05:57 GMT+2

Jaqueline Cristian nu a putut să-i țină azi piept americancei Madison Keys, în fața căreia a cedat în minimum de seturi, în turul 2 la Australian Open 2022.

Jaqueline Cristian

Credit imagine: Getty Images

Jaqueline Cristian, ocupantă a locului 69 WTA, s-a oprit în turul inaugural la Australian Open 2022, fiind învinsă de semifinalista ediției din 2015, Madison Keys. Americanca de pe locul 51 WTA s-a impus cu scorul de 6-2, 7-5, la capătul unui meci care a durat o oră și 30 de minute de joc.
În continuare, Keys se va duela cu învingătoarea meciului dintre Van Uytvanck și Wang, pentru un loc în optimile de finală la Melbourne. Cristian nu a avut azi nicio șansă în fața americancei care a arătat că se simte confirtabil pe teren în orice poziție s-ar afla. De partea cealaltă, românca a greșit mult și nu și-a putut regla tirul.

Jaqueline Cristian, OUT în turul al doilea la Australian Open 2022

În primul tur, Jaqueline Cristian a învins-o pe belgianca Greetje Minnen, cu scorul de 7-5, 6-4, după o oră și 43 de minute de joc. România le mai are pe tabloul principal pe Simona Halep, Irina Begu, Sorana Cîrstea și Gabriela Ruse. Aceasta din urmă va intra pe teren puțin mai târziu, în meciul cu Veronika Kudermetova.
Toate meciurile de la Australian Open sunt în direct şi în exclusivitate pentru România pe aplicaţia Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo