Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Australian Open 2022 | La ce oră joacă Simona Halep cu Magdalena Frech în primul tur la Melbourne

Irina Aldea

Actualizat 17/01/2022 la 06:45 GMT+2

Organizatorii primului turneu de Grand Slam al anului au anunțat ora de start a meciului dintre Simona Halep și Magdalena Frech, din primul tur al Australian Open 2022, în direct pe Eurosport și Eurosport Player.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep îşi începe aventura la Australian Open în dimineața zilei de marţi, în direct pe Eurosport, urmând a juca îmotriva polonezei Magdalena Frech, locul 105 WTA. Sportiva noastră e cap de serie numărul 14 şi ar trebui să nu aibă probleme să ajungă în optimi. Acolo apare primul nume mare, potenţiala adversară fiind Garbine Muguruza.
În sferturi, Simo va da posibil peste Anett Kontaveit, una dintre cele mai în formă jucătoare, pentru ca un ipotetic penultim act să îi scoată în faţă una dintre Sabalenka sau Swiatek. Până acolo, Simona trebuie să treacă de "testul Magdalena Frech", jucătoare pe care o întâlnește mâine dimineață, în direct pe Eurosport și Eurosport Player, dar și LIVE TEXT pe eurosport.ro.

La ce oră joacă Simona Halep cu Magdalena Frech la Australian Open 2022

Simona Halep și Magdalena Frech se întâlnesc în dimineața zilei de marți, în jurul orei 5.30, ora României. Meciul lor este programat al treilea pe Margaret Court Arena, după încheierea duelurilor dintre Saville-Peterson și Rublev-Mager. Dacă trece de Frech, Simona Halep o va întâlni pe învingătoarea partidei dintre Haddad Maia și Volynets.
În privința celorlalte două românce care evoluează marți, Sorana Cîrstea (cu Petra Kvitova) și Irina Begu (cu Oceane Dodin), ele vor debuta de la ora 2, ora României. Simona Halep și Magdalena Frech s-au mai întâlnit o dată, la Praga în 2020, pe zgură. Atunci, românca nu a cedat decât 2 game-uri în tot meciul, în faza sferturilor de finală. Simona Halep a ajuns cel mai departe la Australian Open până în finală, în 2018, atunci când a cedat în fața danezei Caroline Wozniacki la capătul unui meci nebun de 3 seturi.
Australian Open 2022 se vede în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player (17-30 ianuarie).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo