Naomi Osaka, a 13-a favorită de pe tabloul de simplu feminin, s-a calificat în turul al doilea la Australian Open 2022 după ce a învins-o pe columbianca Maria Camila Osorio Serrano în minimum de seturi, cu scorul de 6-3, 6-3, la capătul unui meci care a durat o oră și 10 minute de joc.
În continuare, nipona de pe locul 14 WTA se va duela cu învingătoarea meciului dintre Yastremska și Brengle. Osaka s-a impus la turneul major de la Antipozi de 2 ori în carieră, în 2019 și 2021. Ea are în palmares 4 titluri majore, pe cele de la Australian Open și US Open (2018, 2020).

Naomi Osaka, victorie clară în primul tur la Australian Open 2022

Roland-Garros
Top 3 meciuri de urmărit în prima săptămână la Roland Garros pe tabloul feminin și pe cel masculin
ACUM 14 ORE
Japoneza a fost mult mai puternică la serviciu, iar adversara ei a fost în majoritatea timpului petrecut pe teren prea timorată. Columbianca a rezistat preț de câteva game-uri în fața niponei, care își luase deja avânt în debutul partidei din turul inaugural. Osorio Serrano a produs totuși câteva puncte spectaculoase, spre deliciul spectatorilor prezenți pe Rod Laver Arena la cel de-al doilea meci al zilei.
În final, Osaka a ieșit pe plus, așa cum era de așteptat, iar acum se va lupta pentru un loc în turul al treilea cu Yastremska sau Brengle. Osorio Serrano a avut un procentaj mai bun doar pe primul serviciu și la punctele câștigate la retur pe serviciul secund.
Australian Open 2022 se vede în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player (17-30 ianuarie).
Roland Garros
Simona Halep și-a aflat adversarele la Roland Garros! Cu cine joacă celelalte românce la Paris
IERI LA 14:51
Roland Garros
Bookmaker-ii nu o pot ignora pe Simona Halep la Roland Garros! Cotele pentru tabloul feminin
14/05/2022 LA 13:57