Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce mesaj a scris Simona Halep pe camera de filmat după victoria clară cu Danka Kovinic la Australian Open 2022

Irina Aldea

Actualizat 22/01/2022 la 06:23 GMT+2

Simona Halep s-a calificat sâmbătă dimineață în optimile de finală la Australian Open, după ce a trecut de Danka Kovinic, cedând doar 3 game-uri. La finalul meciului, românca a lăsat un mesaj pentru fani pe camera de filmat.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep a obținut sâmbătă dimineață calificarea în optimile de finală la Australian Open, după ce a trecut de Danka Kovinic (98 WTA) în minimum de seturi, scor 6-2, 6-1, la capătul unui meci care a durat o oră și 5 minute de joc. În continuare, Simo se va duela la Melbourne pentru un loc în sferturi cu Alize Cornet (61 WTA).
picture

Simona Halep, victorie categorică în turul 3 cu Kovinic la Melbourne! A cedat doar 3 game-uri

Simona Halep a făcut la Melbourne o nouă demonstrație de forță în fața Dankăi Kovinic, care nu a avut niciun răspuns la armele atât de puternice ale româncei. Deși s-a plâns de câteva ori de serviciu pe durata partidei, Simona Halep a stat mai bine la fiecare capitol în meciul din turul al treilea. După încheierea duelului de pe John Cain Arena, Simona a lăsat un mesaj pentru fani pe camera de filmat: "Zâmbește mereu".

Simona Halep, calificare la pas în optimi la Australian Open 2022

Acum, Simona se va duela pentru un loc în sferturi cu Alize Cornet. Întâlnirea de la Australian Open 2022 va fi a 5-a dintre Simona Halep și Alize Cornet. Franțuzoaica are avantaj la "directe": conduce cu 3-1. Totuși, ultima lor confruntare directă a avut loc în 2015, pe zgura de la Madrid, acolo unde Cornet s-a impus în minimum de seturi, scor 7-6, 6-3, provocând la acel moment o mare surpriză.
Până unde ajunge Simona Halep la Australian Open 2022?
Meciul dintre Halep și Cornet se va disputa luni, la o oră pe care organizatorii o vor anunța în cursul zilei de mâine. Dacă va trece de franțuzoaica, Simo se va duela pentru un loc în semifinale cu învingătoarea meciului dintre Elise Mertens și Danielle Collins. În mod normal, Simona Halep ar trebui să treacă de Alize Cornet. Românca joacă un tenis excelent, iar Cornet vine după un meci extrem de solicitant.
Toate meciurile de la Australian Open sunt în direct şi în exclusivitate pentru România pe aplicaţia Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo