Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Directorul Australian Open, prima reacție, după ce Novak Djokovic a apărut pe lista de înscrieri: "Nu există așa ceva!"

Irina Aldea

Publicat 10/12/2021 la 11:27 GMT+2

Craig Tiley, directorul turneului de la Australian Open, a oferit o primă reacție după ce numele lui Novak Djokovic, campionul en-titre la Melbourne, a apărut pe lista de înscrieri la ediția din 2022.

Novak Djokovic (ATP Finals 2021)

Credit imagine: Getty Images

Novak Djokovic își ține fanii în suspans privind participarea sa la Australian Open. Câteva dintre cele mai recente indicii arată că liderul mondial își va apăra titlul de la Antipozi, el figurând deja pe lista participanților. Deși au apărut câteva zvonuri potrivit cărora organizatorii le vor permite și nevaccinaților să participe, directorul turneului, Craig Tiley, a infirmat cu vehemență aceste informații.
Tiley a transmis că deși numele lui Djokovic se regăsește pe lista de înscrieri, asta nu înseamnă că sârbul chiar va face deplasarea la Melbourne: "Ce a fost publicat este lista generală a participanților, aproape toată lumea e pe listă. Nu este o listă de confirmare a participanților și nu spune cu exactitate cine va fi pe tabloul principal, care va ieși la iveală în câteva săptămâni", a spus Tiley.

Craig Tiley face lumină în cazul participării lui Novak Djokovic la Australian Open 2022

Presa australiană a relatat zilele trecute că este posibil ca Djokovic să solicite o scutire medicală pentru a putea călători la Melbourne fără vaccin, dar Craig Tyley a respins această opțiune: "Ca să fie clar pentru toată lumea, nimeni nu poate juca la Australian Open dacă nu este vaccinat. Nu există așa ceva.
Fie o doză dublă de vaccin, fie una de la Johnson & Johnson, care este, de asemenea, aprobată. Singura opțiune în afară de vaccinare este să concurezi dacă ai primit o justificare pentru o scutire medicală de la autoritățile australiene. Am văzut reportaje în unele surse mass-media. Până acum, nu au existat excepții medicale aprobate", a spus directorul Australian Open.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo