Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

EXCLUSIV | În ce relații a rămas Simona Halep cu Darren Cahill. Ce spune Simo despre colaborarea cu Amanda Anisimova

Irina Aldea

Actualizat 22/01/2022 la 08:41 GMT+2

Simona Halep s-a calificat sâmbătă dimineață în optimile de finală la Australian Open, după ce a trecut de Danka Kovinic, cedând doar 3 game-uri. După meci, Simona Halep a vorbit în exclusivitate despre relația cu Darren Cahill și despre colaborarea pe care australianul o are cu Amanda Anisimova.

Darren Cahill & Simona Halep

Credit imagine: Eurosport

Simona Halep a obținut sâmbătă dimineață calificarea în optimile de finală la Australian Open, după ce a trecut de Danka Kovinic (98 WTA) în minimum de seturi, scor 6-2, 6-1, la capătul unui meci care a durat o oră și 5 minute de joc. În continuare, Simo se va duela la Melbourne pentru un loc în sferturi cu Alize Cornet (61 WTA).
picture

Simona Halep, victorie categorică în turul 3 cu Kovinic la Melbourne! A cedat doar 3 game-uri

După meci, Simona Halep a vorbit în exclusivitate pentru Eurosport despre meciul cu Kovinic, despre partida din optimi cu Alize Cornet, dar și despre relația pe care o are în prezent cu fostul ei antrenor, Darren Cahill. În mod surprinzător, deși au întrerupt o colaborare frumoasă care a durat 6 ani, Simo și Darren vorbesc în fiecare zi, ca și cum parteneriatul lor profesional nu s-a sfârșit. Pe lângă asta, Simo a vorbit și despre colaborarea pe care tehnicianul de la Antipozi o are cu Amanda Anisimova.

Simona Halep, despre Darren Cahill și colaborarea cu Amanda Anisimova

Darren Cahill o ajută pe Amanda Anisimova de la începutul acestui an, iar americanca pare în formă maximă sub conducerea tehnicianului australian. Ea a cucerit tilul la Melbourne Summer Set 2, iar la Australian Open a avut câteva evoluții foarte convingătoare, mai ales victoria în fața campioanei en-titre, Naomi Osaka. Simo a dezvăluit că ține legătura cu Darren zilnic și că, din câte știe, parteneriatul cu Anisimova nu este încă pe deplin asumat.
Până unde ajunge Simona Halep la Australian Open 2022?
"Vorbesc zilnic cu Darren și îmi face plăcere acest lucru. Îmi transmite de fiecare dată că sunt în stare să câștig fiecare meci pe care îl joc și mă ajută tare mult încrederea lui. Mi se pare că această colaborare cu Amanda este bună.. Din câte știu eu, nu este antrenorul oficial al Amandei Anisimova, dar consider că o ajută foarte mult. Ieri a jucat foarte bine și are deja câteva victorii foarte, foarte bune, care cu siguranță o să-i dea încredere să meargă mai departe. Este o jucătoare foarte bună", a spus Simona Halep, în exclusivitate pentru Eurosport.
picture

EXCLUSIV | Simona Halep vorbește zilnic cu Darren Cahill! Ce spune despre colaborarea cu Anisimova

Simona Halep s-a despărțit de Darren Cahill după 6 ani incredibili

Simona Halep a anunțat la finalul lunii septembrie în 2021 pe rețelele de socializare că își încheie colaborarea cu Darren Cahill după 6 ani în care au lucrat împreună. Campioana noastră a publicat la acel moment un mesaj emoționant pentru antrenorul alături de care a obținut cele mai mari performanțe ale carierei.
"După șase ani minunați în care am lucrat împreună, Darren și eu am decis că este timpul să punem capăt colaborării noastre. Îți mulțumesc, D, pentru tot, pentru că m-ai făcut o jucătoare de tenis mai bună și o persoană mai bună", a fost mesajul emoționant publicat de Simona Halep pe rețelele de socializare.
Australian Open 2022 se vede în exclusivitate pe Eurosport. Toate meciurile de la Melbourne sunt în direct și în exclusivitate pentru România și pe aplicaţia Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo