Câștigător a 20 de titluri de Grand Slam, Novak Djokovic a militat dintotdeauna pentru libertatea personală de a nu se vaccina, deși nu a răspuns niciodată cu subiect și predicat dacă s-a vaccinat sau nu împotriva COVID-19. La Melbourne, acolo unde a cucerit cele mai multe titluri de Grand Slam din carieră, 9, ar avea șansa de a deveni cel mai titrat tenismen din istorie (ATP).
În acest moment, Novak Djokovic e la egalitate cu marii săi rivali, Roger Federer și Rafael Nadal, fiecare cu câte 20 de titluri majore. În ultimele luni a existat confuzie cu privire la obligativitatea vaccinării la Australian Open, cu declarații contradictorii din partea politicienilor cu nume de la Antipozi. Australia a avut unele dintre cele mai stricte restricții privind călătoriile și circulația în timpul pandemiei de coronavirus.
Australian Open
Australian Open LIVE-BLOG | Osaka, bătută de Anisimova! Nadal, în optimi! Rezulatele zilei
ACUM 12 ORE

Novak Djokovic, dat de gol de Srdjan cu privire la participarea la Australian Open 2022?

Srdjan Djokovic, tatăl lui Novak, a fost invitat de presa din Serbia să comenteze situația fiului său cu privire la participarea la Australian Open 2022: "Dacă va merge sau nu la Melbourne… depinde dacă organizatorii vor decide că vor sau nu să-l aibă acolo pe marele lor campion, câștigător a 9 titluri. Bineînțeles că Nole își dorește să fie prezent pentru că este un atlet desăvârșit și pentru că există o mulțime de sârbi stabiliți acolo care de abia așteaptă să-l vadă și să-l susțină.
Se va întâmpla asta? Cu tot acest șantaj și condițiile imposibile, probabil că nu va merge acolo. El e fiul meu, eu nu aș merge în locul lui, dar el ia decizia finală, bineînțeles", a spus Srdjan Djokovic în presa din Serbia cu mai puțin de 50 de zile înainte de debutul turneului de Grand Slam de la Antipozi.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Australian Open
Marian Vajda a rupt, în sfârşit, tăcerea. Antrenorul lui Djokovic a spus cum se simte sârbul
ACUM 19 ORE
Australian Open
EXCLUSIV | Florin Mergea, despre controversatul "caz Djokovic": "E normal să-i dea în judecată!"
ACUM 20 ORE