Novak Djokovic continuă să-și țină fanii în suspans privind participarea la Australian Open. Liderul mondial a refuzat să spună dacă s-a vaccinat sau nu, iar prezența sa la Antipozi în prima parte a lui 2022 este incertă.
"Novak nu va merge la ATP Cup la 99%. Se antrenează aici (la Belgrad), însă a decis să sară peste acest turneu", a explicat un "apropiat" al lui Djokovic pentru ediţia online a ziarului Blic, citat de Agerpres.
ATP Cup, competiţie pe naţiuni organizată de ATP, marchează începutul noului sezon în circuitul masculin, iar Djokovic fusese inclus în echipa Serbiei. Potrivit cotidianului, jucătorul de 34 de ani este acum la Belgrad unde se ocupă de fundaţia sa, se antrenează şi îşi petrece timpul cu familia.
Australian Open
Australienii continuă să ia măsuri împotriva lui Djokovic! Anunțul ministrului afacerilor interne
ACUM O ORĂ

Djokovic are șanse mari să absenteze de la Australian Open

În aceste condiții, participarea lui Djkovic la Australian Open este serios pusă în pericol. Doar jucătorii și antrenorii vaccinați vor putea călători în Australia, iar Djokovic a refuzat să spună dacă a făcut-o sau nu.
În urmă cu câteva zile, tatăl lui Nole a declarat că nu va fi o tragedie dacă liderul mondial nu-și va putea apăra titlul de la Australian Open.
"Mă întrebi ce se întâmplă dacă nu merge la Australian Open? Vom aștepta pentru Roland Garros și titlul de Grand Slam cu numărul 21. Nu e nicio tragedie. Va mai câștiga 4 sau 5 titluri majore până se retrage. Va câștiga de cel puțin 2 ori la Wimbledon și la alte turnee mari, cu siguranță", a spus Srdjan Djokovic în presa din Serbia.
Srdjan Djokovic a continuat și a spus că nu are niciun dubiu că fiul său va trece de bariera de 20 de titluri de Grand Slam, atâtea câte are în prezent. Novak e la egalitate perfectă cu Roger Federer și Rafael Nadal, marii săi rivali din circuit: "Te îndoiești că va continua să câștige Grand Slam-uri? Nu ai de ce, nu e nevoie să fii expert pentru a realiza că se va întâmpla. Novak va mai juca pentru încă 2 sau 3 ani. Va fi de ajuns".
Turneul de la Australian Open va avea loc în perioada 17-30 ianuarie și va fi transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
Australian Open
Familia lui Djokovic a rupt în sfârşit tăcerea, după ce Nole a fost expulzat din Australia
ACUM 10 ORE
Australian Open
Novak Djokovic, un monument de tristeţe. Cum a fost surprins pe aeroport, la plecarea din Australia
ACUM 13 ORE