Așteptarea a luat sfârșit și a venit momentul să află ce se va întâmpla cu liderul mondial din ATP la începutul sezonului competițional 2022. Presa din Serbia a anunțat azi, în mai multe publicații, că Novak Djokovic va zbura spre Melbourne zilele următoare. Marele anunț a fost făcut de jurnaliștii de la Telegraph Serbia, care au scris că Nole a primit undă verde pentru participarea la primul turneu de Grand Slam al anului, în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Primii tenismeni au ajuns deja la Melbourne, acolo unde încearcă să se adapteze cât mai repede cu putință pentru a excela la Australian Open. Informațiile despre campionul en-titre, Novak Djokovic, nu au ieșit la iveală până azi. În toată această perioadă au existat multe zvonuri, însă nicio informație veridică. Acum, presa din Serbia scrie că o sursă apropiată tenismenului a confirmat că Djokovic va pleca spre Melbourne în zilele următoare.
Tenis
Clasamentul turneelor mari câștigate în ATP, actualizat. Diferența dintre Djokovic, Nadal și Federer
ACUM O ORĂ

Novak Djokovic s-ar fi hotărât să meargă la Australian Open 2022

Dacă s-a vaccinat sau nu probabil că nu vom afla niciodată, asta pentru că Novak Djokovic a spus în repetate rânduri că ține foarte mult la intimitate când vine vorba despre asemenea decizii. În contextul în care va participa la Australian Open, fie este vaccinat, fie a primit o "scutire" din partea organizatorilor, însă o scutire este foarte greu de obținut în Australia, după cum au anunțat oficialii turneului. Nu mai puțin de 3 comisii medicale trebuie să-și dea cu părerea despre cererea de exceptare de la vaccinare.
Era foarte greu de crezut până azi că Djokovic va călători la Melbourne, având în vedere că în ultimele zile s-a spus că sârbul s-a retras de la ATP Cup, în Sydney, însă acum echipa de PR a turneului a anunțat că tenismenul nu a abandonat, astfel că Nole va participa, cel mai probabil, atât la ATP Cup, cât și la Australian Open, acolo unde va încerca să cucerească al 21-lea titlu de Grand Slam al carierei și să devină astfel cel mai titrat tenismen din istorie (ATP).
Novak ar trebui să aibă primul meci în Australia pe 1 ianuarie, când este în program meciul din primul tur din ATP Cup dintre Serbia și Norvegia, unde va juca împotriva lui Casper Rudd. ATP Cup se joacă la Sydney în perioada 1 - 9 ianuarie, în timp ce Australian Open este în program între 17 și 30 ianuarie, în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Tenis
Novak Djokovic le-a răspuns rușilor care l-au rugat să boicoteze Wimbledon-ul! Mesajul lui Nole
ACUM 2 ORE
Roland Garros
Mouratoglou a dat verdictul! Care sunt cei 4 favoriți la câștigarea titlului de la Roland Garros
ACUM 4 ORE