Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Primul mesaj postat de Simona Halep după eliminarea de la Australian Open! "Tot respectul pentru tine"

Bianca Dumitru

Publicat 24/01/2022 la 11:41 GMT+2

Simona Halep a fost învinsă de Alize Cornet în optimile Australian Open 2022, după un meci de peste două ore și jumătate. La finalul partidei, românca și-a lăudat adversara și i-a transmis un mesaj de încurajare pe contul său de Instagram.

Simona Halep - Australian Open 2022

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep a fost eliminată astăzi, în optimile de finală ale Australian Open 2022, de către Alize Cornet, în trei seturi, scor 4-6, 6-3, 4-6, după un meci care a durat două ore și 35 de minute.
picture

Rezumatul meciului dramatic dintre Simona Halep și Alize Cornet din optimile Australian Open 2022

După meci, românca a postat un mesaj pe contul său de Instagram, felicitându-și adversara pentru rezultat și pentru calificarea în premieră în sferturile de finală ale unui turneu de Grand Slam, de care a îndemnat-o să se bucure.
"Ai fost mai puternică astăzi! Am tot respectul pentru tine, Alize! Eu voi continua să muncesc pentru a fi mai bună pentru un alt meci de 3 ore atunci când ne vom reîntâlni", a scris Simona Halep la InstaStory.
Reacția Simonei Halep după eliminarea de la Australian Open
Citește și:

"Cornet e o luptătoare desăvârșită"

Într-un interviu exclusiv pentru Eurosport, Simona Halep a declarat că una din cauzele înfrângerii în optimile Australian Open a fost căldura excesivă, dezvăluind că s-a simțit foarte rău și a avut mari probleme să își impună jocul. Românca și-a lăudat adversara, amintind că împotriva ei a avut mereu meciuri care s-au întins pe cel puțin două ore.
"A fost foarte cald astăzi, din primul set m-a lovit căldura și nu m-am simțit foarte bine. Am amețit la un moment dat, mi-a fost rău, m-a durut stomacul, ficatul... cam toate m-au durut astăzi, dar mă simt destul de împăcată pentru că am dat tot ce am avut.
A fost un meci bun, din punctul meu de vedere, contra unei adversare care joacă extraordinar și care este o luptătoare desăvârșită. Mereu am jucat 3 ore cu ea și știam dinaintea meciului că o să fie foarte greu. Tot respectul pentru ea, a meritat să câștige pentru că a fost mai bună azi", a declarat Halep pentru Eurosport.
picture

Halep, după eliminarea de la Australian Open: "Am amețit, mi-a fost rău, m-a durut stomacul"

Australian Open 2022 se vede în exclusivitate pe Eurosport. Toate meciurile de la Melbourne sunt în direct și în exclusivitate pentru România și pe aplicaţia Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo