Ediția din 2022 de la Australian Open se anunță foarte interesantă pentru iubitorii sportului alb din România, asta pentru că vor putea urmări, în direct pe Eurosport și Eurosport Player, un număr foarte mare de românce prezente la Melbourne. Nu mai puțin de 13 tenismene din România vor participa la turneul major care se desfășoară în perioada 17-30 la Antipozi.
Calificate deja pe tabloul principal sunt Simona Halep, Sorana Cîrstea, Irina Begu, Jaqueline Cristian și Gabriela Ruse. În calificări le vom putea urmări și susține pe Ana Bogdan, Mihaela Buzărnescu, Irina Bara, Alexandra Cadanțu-Ignatik, Irina Fetecău și Gabriela Talabă-Lee. În plus, la dublu vor evolua Raluca Olaru și Monica Niculescu, ambele aflate în top 40 mondial.
Australian Open
Simona Halep a aflat ce loc va ocupa în clasamentul WTA după încheierea Australian Open 2022
ACUM O ZI

ORGANIZAREA TURNEULUI AUSTRALIAN OPEN 2022, 'DE ZECE ORI' MAI GREA DECÂT ÎN ACEST AN

Craig Tiley și echipa sa au depus un efort uriaș pentru a pune în scenă în siguranță turneul de tenis de la Melbourne, în februarie 2021, când Australia nu avea încă frontierele închise, cheltuind sume importate pe măsuri de biosecuritate pentru liniștirea comunității locale. După aproape un an, lucrurile nu au devenit mai ușoare pentru Tennis Australia.
Varianta Omicron a început deja să se răspândească la Antipozi, în timp ce primii jucători se pregătesc să sosească, în vederea participării la turneele premergătoare Australian Open, prevăzut la Melbourne Park. Tiley a precizat că se așteaptă ca unii participanți să fie testați pozitiv la virus, dar a confirmat că, spre deosebire de anul trecut, contactele strânse vor trebui să se izoleze doar până când vor prezenta un test negativ. Directorul turneului Australian Open s-a declarat totodată încrezător că organizatorii vor putea să gestioneze eficient protocoalele sanitare, iar competiția va putea începe fără nicio întârziere, pe 17 ianuarie.
Australian Open
Simona Halep a anunțat la ce turnee joacă în următoarele 3 luni: "Vreau acolo înaine să mă las"
IERI LA 07:36
Australian Open
Simona Halep are o favorită la Australian Open 2022! "Îi doresc să câștige, ea chiar merită!"
IERI LA 18:22